DOLIU in lumea sportului romanesc - A murit marele antrenor Nicolae Tica Zamfir

DOLIU in lumea sportului romanesc A murit

DOLIU in lumea sportului romanesc - A murit marele antrenor Nicolae Tica Zamfir

Nicolae Tica Zamfir, fostul antrenor al Universitatii, s-a stins din viata, la doar cateva zile dupa ce a dat lovitura de incepere a meciului U Craiova - Farul 4-3.

Nasul lui Gica Popescu s-a stins din viata la varsta de 78 de ani.

Zamfir a pregatit echipele de juniori ale Craiovei din anii \"80-\"90 si l-a descoperit, printre altii, pe Gica Popescu.

Fostul antrenor era cardiac, iar luni i s-a facut rau. Marti a fost internat, urmand ca medicii sa-i monteze astazi cateva stenturi. Pe masa de operatie, Tica Zamfir a facut stop cardiac, dar a fost salvat initial de medici, fiind resuscitat si mutat la ATI, unde, din pacate, a mai suferit 3 stopuri cardiace si n-a mai putut fi salvat.

"Zi trista pentru intreaga suflare alb-albastra. Din pacate, profesorul emerit Nicolae Zamfir ne-a parasit in cursul zilei de astazi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Marile performante din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir.

El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alaturat proiectului renasterii Universitatii Craiova in iarna lui 2013, punandu-si priceperea in slujba construirii unui Centru de Juniori puternic.

Profesorul emerit a fost implicat activ in protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova si Universitatea Craiova. Condoleante familiei indurerate!", a comunicat pe Facebook CS Universitatea Craiova.

Comments