DOLIU in lumea sportului! Un mare campion mondial a murit intr-un cumplit accident. Avea doar 38 de ani

DOLIU in lumea sportului Un mare campion

DOLIU in lumea sportului! Un mare campion mondial a murit intr-un cumplit accident. Avea doar 38 de...

Marko Grilc, unul dintre cei mai buni snowboarderi sloveni. Acesta a murit recent, la varsta de 38 de ani, intr-un accident in statiunea de schi austriaca Soelden.

Snowboarderul a cazut in timp ce cobora o panta in zapada adanca, in timp ce echipa de filmare se pregatea sa filmeze o scena, suferind un traumatism fatal la cap, conform presei locale.

Politia a declarat ca sportivul de 38 de ani din Ljubljana nu purta casca de protectie. Acesta si-a pierdut echilibrul si s-a lovit cu fata sau cu capul de o stanca acoperita de zapada, scrie sursa mentionata.

Grilc este considerat unul dintre cei mai buni snowboarderi freestyle din lume. Acesta a bifat patru podiumuri in Cupa Mondiala, singura victorie fiind obtinuta la Londra, in 2010.

In ultimii ani, el a filmat videoclipuri de snowboarding si a promovat acest sport in randul tinerilor, facand astfel reclama la mai multe marci comerciale.

In 2016, Grilc s-a accidentat in timp ce facea snowboarding in Austria. El a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Schladming dupa ce a suferit o accidentare la spate.

La momentul respectiv, a spus ca ,,facea snowboarding cu ingeri".

Comments