Doliu urias in lumea fotbalului - A murit Mino Raiola, un celebru agent de jucatori

Doliu urias in lumea fotbalului A murit Mino

Doliu urias in lumea fotbalului - A murit Mino Raiola, un celebru agent de jucatori

Anuntul mortii sale, confirmat de firma pe care o conduce, dar si de familia sa, vine la doua zile dupa ce o parte a presei s-a grabit sa anunte decesul sau.

Nu au fost oferite detalii, insa comunicatul familiei a precizat ca ''Mino a luptat pana la sfarsit cu aceeasi putere cu care a negociat pentru jucatorii sai''.

Raiola s-a nascut in Italia, in 1967, dupa care s-a mutat in Olanda cu familia, cand era copil. Dupa o scurta experienta ca jucator, a lucrat apoi la centrul de juniori al clubului Haarlem, dupa care a inceput o cariera de intrmediar si a devenit un agent influent in lumea fotbalului.

Cunoscut drept un ''super agent'', Raiola a lucrat cu jucatori de top precum Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Paul Pogba sau Gianluigi Donnarumma, fiind artizanul unor transferuri precum cel al cehului Pavel Nedved la Juventus sau revenirea lui Pogba la Manchester United.

Mino Raiola a reactionat ironic pe Twitter, joi, dupa ce presa a anuntat joi moartea sa: "Starea actuala a sanatatii pentru cei care intreaba: infuriat, a doua oara in patru luni cand ma omoara. Se pare ca eu sunt in stare sa invii".

Raiola era internat in stare grava la spitalul San Raffaele din Milano, a explicat Alberto Zangrillo, directorul Departamentului de Anestezie si Terapie Intensiva al acestei unitati medicale. Raiola fusese internat in luna ianuarie pentru o interventie medicala. Presa italiana anuntase atunci ca a fost vorba de o operatie de urgenta, insa purtatorul de cuvant al lui Raiola a indicat ca acesta a fost "supus unor controale medicale de rutina care au necesitat anestezie". Cotidianul german Bild a scris cateva zile mai tarziu ca Raiola a fost internat la terapie intensiva din cauza unei boli pulmonare.

Comments