Donald Trump il avertizeaza pe ayatollahul Khamenei sa aiba grija ce vorbeste. Liderul Iranului il etichetase drept clovn

Donald Trump il avertizeaza pe ayatollahul

Donald Trump il avertizeaza pe ayatollahul Khamenei sa aiba grija ce vorbeste. Liderul Iranului il e...


Presedintele SUA Donald Trump i-a cerut vineri ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, sa fie atent la ce vorbeste dupa o predica in care acesta a denuntat ''clovnii americani'' care mint, potrivit lui, in ''cel mai vicios'' mod, relateaza AFP, preluata de Agerpres.


"Asa-numitul 'lider suprem' al Iranului, care nu mai este foarte suprem in ultima vreme, a spus lucruri neadevarate despre Statele Unite si Europa", a scris pe Twitter Donald Trump.


''Economia lor se prabuseste si poporul lor sufera. Ar trebui sa fie foarte atent la cuvintele sale!'', a adaugat el, referindu-se la factorul de decizie final din principalele dosare ale Republicii Islamice.


In cursul unei rare predici rostite la moscheea Mosalla din Teheran, ghidul suprem i-a atacat in special pe europeni pe i-a acuzat ca sunt ''valetii'' Statelor Unite in dosarul nuclear.


Predica sa a fost intrerupta de sloganurile ''Moartea Americii'' si ''Moarte Israelului'' strigate de multimea care a iesit din moscheea de pe esplanada din jur, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea de stat.


Statele Unite l-au ucis, la 3 ianuarie, pe general iranian Qassem Soleimani intr-un atac cu drona la Bagdad.


Ministrul pakistanez de externe, Shah Mehmood Qureshi, a dat asigurari, vineri, in cursul unei vizite la Washington, ca Teheranul incearca sa diminueze tensiunile cu Washingtonul. ''Nu vor razboi, nu mai vor varsare de sange'', a spus el.


Comments