Donald Trump, pus OFICIAL sub acuzare de Camera Reprezentantilor din Statele Unite. A incurajat asaltul asupra Capitoliului

Donald Trump, pus OFICIAL sub acuzare de

Donald Trump, pus OFICIAL sub acuzare de Camera Reprezentantilor din Statele Unite. A incurajat asal...

Actualizare 00:30: Liderul senatorilor republicani, Mitch McConnell, a afirmat miercuri ca nu exista nicio sansa ca un proces corect, serios de punere sub acuzare a lui Donald Trump sa se incheie inainte de instalarea la putere a presedintelui american ales, Joe Biden, (20 ianuarie), noteaza Agerpres.

Actualizare 23:55: Conform CNN si NBC, Donald Trump ar urma sa faca declaratii prin care sa comenteze a doua procedura de impeachment la care este supus. Republicanul ar urma sa inregistreze un video, pe care il va pune la dispozitia presei americane. Cert este ca Trump nu va putea folosi Twitter sau alta retea sociala pentru a transmite mesajul sau, el fiind deja blocat de majoritatea acestora.

Actualizare 23:30: Donald Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentantilor cu 232 de voturi pentru si 197 impotriva. 10 republicani au votat punerea sub acuzare, mai multi decat anuntasera initial ca o vor face. Forul numara 435 de membri si este dominat de democrati.

Comments