,,Dorel, in actiune!". Balustradele de sub podul de la Otopeni, vopsite cu tot cu masinile parcate

,,Dorel, in

,,Dorel, in actiune!". Balustradele de sub podul de la Otopeni, vopsite cu tot cu masinile parcate

Unul dintre soferii care au trecut vineri, 20 mai, pe sub podul de la Otopeni, judetul Ilfov, pe unde se intra spre aeroportul Henri Coanda, a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova o imagine cu balustradele vopsite proaspat si cu„urmele” care s-au intins si pe masinile parcate dedesubt.

„Daca aveti prieteni sau neamuri care au lasat masina sub pod la Otopeni, anuntati ca trebuie sa isi schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului si toate masinile de sub el”, a relatat cu conducator auto, care a insotit mesajul cu o fotografie.

,,Dorel, in actiune!

In imagine se vad doua masini a caror culoare a devenit ruginie, de la stropii de vopsea, iar alta, de culoare alba, are luneta rosiatica.

„Dorel, in actiune!”, „Meseriasul Dorel”, „Romania, nr. 1”, „Nu se poate asa ceva!”, sunt comentarii care insotesc postarea.

Potrivit Codului Rutier, parcarea pe poduri sau sub poduri este interzisa, a remarcat cineva. Altii indeamna proprietarii automobilelor afectate sa dea in judecata vinovatul.

„Au vopsit peste rugina”

„Si trotuarul este rosu”, a precizat alta persoana.

,,Dorel, in actiune!

„M-am luat de muncitori. Oricum, au vopsit peste rugina. De te sprijini de balustrada, vei cadea jos. Foarte corodata balustrada. Nu inteleg de ce nu s a sesizat nimeni”, a comentat alcineva.

Comments