DOTATI – Consilierii judeteni au primit laptopuri

DOTATI – Consilierii judeteni au primit laptopuri

DOTAȚI. Pentru prima dată în istoria post decembristă, consilierii judeţeni maramureşeni au fost dotaţi cu laptopuri. „Investiţia’’, spune preşedintele Gabriel Zetea, a fost făcută în scopul unei comunicări mai bune, iar pentru acesta au votat, culmea, nu actualii, ci foştii consilieri judeţeni. „Din câte ştiu eu, laptopurile au fost cumpărate anul trecut şi sunt parte integrată a contractului de lucrări care prevede reamenajarea şi modernizarea sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean, astfel încât până la urmă ne-am modernizat inclusiv în ceea ce priveşte comunicarea, inclusiv ce priveşte circuitul documentelor aferente şedinţelor. Aparatele vor fi predate de la un consilier la altul, iar în acest fel vom face şi economie având în vedere că de cele mai multe ori mapele sunt stufoase şi pe suport hârtie.

Laptopurile au fost date pe semnătura de către consilieri, iar cei care nu vor avea grijă de ele vor răspunde’, a arătat Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

În ceea ce priveşte costul dotării cu laptopuri a consilierilor, Zetea a declarat doar că nu cunoaşte suma cheltuită în acest sens, pentru că la vremea achiziţionării gadgeturilor, respectiv în urmă cu 6-7 luni, nu s-a aflat în comisia care a avizat achiziţionarea.

Comments