DRAMATIC – Fost sef in cadrul IPJ Maramures, decedat in urma unui accident

DRAMATIC – Fost sef in cadrul IPJ Maramures, decedat in urma unui accident

DRAMATIC Fostul șef al Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș și-a pierdut viața.

DRAMATIC Șef în perioada 1992-2001, acesta a fost victima unui accident de circulație produs la începutul lunii iulie, când împreună cu soția lui au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Baia Mare.

DRAMATIC ultima ora

La începutul lunii iulie, fostul șef al Serviciului de Criminalistică a fost implicat într-un accident de mașină. Un șofer, care gonea cu viteză pe o stradă din Baia Mare, l-a spulberat pe acesta și pe soția lui, pe o trecere de pietoni. În urma impactului, mașina a fost proiectată direct într-un copac iar cei doi soți au ajuns de urgență pe patul de spital. Azi noapte, comisarul șef a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

DRAMATIC Cel mai probabil, șoferul vinovat de producerea accidentului va fi tras acum la răspundere pentru omor din culpă.

Fostul șef al Serviciului de Criminalistică din cadrul IPJ Maramureș avea 64 de ani și a fost în comă în toată perioada în care a fost sub supravegherea și îngrijirea medicilor.

Simona Vasiac
credit foto Zmenta

Comments