Duel romanesc la Wuhan: Halep - Irina Begu. Ce a spus Simona inainte de turneu

Duel romanesc la Wuhan Halep Irina

Duel romanesc la Wuhan: Halep - Irina Begu. Ce a spus Simona inainte de turneu

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat că este încrezătoare înaintea startului său la turneul de la Wuhan, competiţie la care o va întâlni pe Irina Begu în turul doi, ea menţionând însă că nu este uşor să se adapteze rapid în China, informează wtatennis.com.

Halep s-a retras de la turneul de la Tokyo, desfăşurat în această săptămână, din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

"Deja m-am antrenat aici de două ori. Mă simt bine. În afara terenului sunt puţin obosită, nu pot să dorm ca de obicei", a declarat Halep, făcând referire la faptul că este afectată de călătoria lungă făcută şi diferenţa de fus orar, conform news.ro. "Noaptea trecută am dormit patru ore, aşa că sunt mai bine decât în prima noapte", a adăugat românca râzând.

Simona Halep a precizat că nu i se pare dificil să găsească motivaţie şi energie. "Mă simt ok. Însă aici totul este diferit: mâncarea, oamenii, ţara este diferită. Nu este uşor să te adaptezi rapid".

Halep nu este însoţită de antrenorul Darren Cahill la Wuhan, acesta intenţionând să se alăture echipei săptămâna viitoare, la Beijing. "Nu sunt obosită mental. Sunt încrezătoare. Dar nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla aici. Fiecare meci este dificil la acest nivel. Vreau doar să joc cât pot de bine, să fac tot ce pot pe acest final de sezon. Este important, pentru că în anii trecuţi nu am jucat atât de bine. Vreau să schimb asta", a adăugat sportiva.

Simona Halep, favorită 4, o întâlneşte pe Irina-Camelia Begu, locul 23 WTA, în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. Meciul cu Begu, care va avea loc luni, după ora 10.30, este primul pe care Halep îl dispută după US Open, turneu de Grand Slam la care a ajuns în sferturile de finală.

Halep şi Begu s-au mai întâlnit de patru ori în circuitul WTA şi de fiecare dată s-a impus jucătorea din Constanţa. Ultima dată, ele au jucat la Madrid Open, în sferturi, în luna mai, când Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1. Simona Halep a fost foarte nervoasă în acea întâlnire, plângându-se de faptul că Irina Begu a fost sfătuită la fiecare punct de antrenorul Adrian Cruciat.

Articole recomandate

Comments