Dumitru Buzatu: ,,PSD nu i-a saracit pe vasluieni, intrucat acestia nu au fost niciodata foarte boga...

Cand a fost acea perioada in care vasluienii erau foarte bogati, se bucurau de cea mai mare prosperitate din tara si cum am facut noi, cei care am fost votati de cele mai multe ori de cea mai mare parte a locuitorilor judetului Vaslui, sa-i saracim?", se intreaba el.

Dumitru Buzatu a facut aceste declaratii la o reuniune a filialei judetene a PSD, la care a fost prezent si liderul formatiunii, Marcel Ciolacu, potrivit vremeanoua.ro.

"Sigur ca prosperitatea inainteaza cu pasi inceti si nu e chiar prezenta in toate casele. Eu zic ca noi, cei care suntem prezenti aici, si multi altii care nu sunt, ne-am luptat ca sa avem o guvernare buna, o viata decenta si cat este posibil sa si prosperam. Una dintre temele preferate ale adversarilor nostri politici in timpul campaniei electorale a fost ca PSD-ul a saracit Vasluiul. Eu ma intreb de foarte multa vreme, cunoscand si situatia economica a judetului, cand a fost acea perioada in care vasluienii erau foarte bogati, se bucurau de cea mai mare prosperitate din tara si cum am facut noi, cei care am fost votati de cele mai multe ori de cea mai mare parte a locuitorilor judetului Vaslui, sa-i saracim?", a aratat Buzatu.

Comments