Dupa Antonia, inca o cantareata din Romania

Dupa Antonia, inca o cantareata din Romania anunta ca este insarcinata. "Voi avea un baietel"

După ce, recent, Andreea Bălan și Antonia au anunțat că sunt însărcinate, încă o cântăreață din România le dă fanilor vestea cea mare. Este vorba despre Andreea Bănică!

Vedeta în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei, Lucian, vor deveni părinți pentru a doua oră. Cei doi mai au împreună o fiică pe nume Sofia.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Andreea Bănică a mărturisit că va avea un băiețel, dar că sarcina nu a fost deloc "programată".

"Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tratament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi", a povestit ea.

"A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: 'Vai, acum ce mă fac?!' Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolactină din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. (...) Ce mi se pare interesant e că, cu o sea­ră înainte de a afla sexul copi­lului, am visat că o să am un băiat. Primesc un telefon de la clinică a doua zi: 'felicitări, doamna Bănică, veți avea un băiețel sănătos!'. Ce poate fi mai frumos decât să ai un bă­iat și o fată!", a mai spus cântăreața.

Articole recomandate

Comments