Dupa ce a lasat-o gravida, i-a spus tatalui fetei ca nici n-o iubeste! DECIZIA barbatului, uluitoare

Dupa ce a lasat-o gravida, i-a spus tatalui

Dupa ce a lasat-o gravida, i-a spus tatalui fetei ca nici n-o iubeste! DECIZIA barbatului, uluitoare

După ce a lăsat-o gravidă, i-a spus tatălui fetei că nici n-o iubeşte! DECIZIA bărbatului, uluitoare
După ce a lăsat-o gravidă, i-a spus tatălui fetei că nici n-o iubeşte! DECIZIA bărbatului, uluitoare

"Sunt director la o reprezentanţă auto. Când fiica mea avea doar 17 ani, a mers la o petrecere. Acolo, a întâlnit un tânăr cu care a rămas însărcinată. După ce am aflat că poartă un copil în pântece, am întrebat-o cine era tatăl, dar nu a vrut să ne spună nici în ruptul capului", îşi începe bărbatul povestea.

"Lunile au trecut... Într-o zi, stăteam liniştit pe verandă şi îmi savuram ceaiul. La un moment dat, am văzut o camionetă parcând în faţa casei. Din ea a ieşit un tânăr care a venit la mine, cu paşi apăsaţi. De dragul poveştii, să spunem că pe fiica mea o cheamă Stacy. Fireşte, nu este adevărat... Dar să revenim... Tânărul s-a apropiat de mine şi m-a întrebat: "Sunteţi tatăl lui Stacy?". "Da. Ai venit să o vezi?", i-am răspuns eu. "Nu, domnule, am venit să vorbesc cu dumneavoastră", a răspuns tânărul, sigur pe el", îşi continuă bărbatul povestea.

Tânărul i-a spus că are 18 ani şi că abia a terminat liceul. I-a lăsat de înţeles că nu a fost prea iscusit la învăţătură şi că nu pare să-l aştepte un viitor prea strălucit. Auzindu-l, tatăl începuse deja să bănuiască unde vrea să ajungă...

"La un moment dat, mi-a spus: "Înţeleg că Stacy este însărcinată...". I-am răspuns sec: "Da, este!". Apoi a continuat: "Eu sunt tatăl copilului...". "Mi-am dat seama... Ce ai de gând să faci?", i-am răspuns eu", continuă bărbatul.

Răspunsul tânărului, însă, l-a lăsat fără cuvinte! "Ei bine, recunosc că nici măcar nu o iubesc pe fiica dvs. şi că ceea ce am făcut a fost o mare greşeală. Nu trebuia să fac asta... Şi totuşi, acum mă văd pus în situţia de a deveni în curând tată. Nici măcar nu am un venit stabil. Ştiu că sunteţi director la o reprezentanţă auto şi mai ştiu că poţi face bani frumoşi din vânzarea de maşini. Vreau să lucrez pentru dvs. ca să pot câştiga bani suficienţi cât să-mi întreţin copilul şi să-i fiu un tată bun!".

"În secunda următoare, m-am uitat lung la el şi i-am spus: "Şi cam ce post ai vrea să ocupi în firma mea?". "Vreau să vând maşini. Am înţeles că nu ai nevoie de diplomă şi că, dacă lucrezi mult şi îţi dai tot interesul, poţi face destul de mulţi bani."

Am dat din cap aprobator... Apoi a continuat: "M-am gândit că este singura mea şansă să-mi găsesc o slujbă ca să-mi pot întreţine copilul." Când am auzit asta, i-am răspuns fără să mai stau pe gânduri: "Vreau să vii la firmă mâine dimineaţă, la prima oră! Pleacă acum, ne vedem mâine!", îşi continuă bărbatul povestea.

"Asta se întâmpla cu 10 ani în urmă. Acum, tânărul despre care vorbeam este manager de magazin şi unul dintre cei mai buni angajaţi. Este tatăl a doi copii minunaţi (s-a căsătorit cu o altă fată şi au împreună un copil). În prezent, împarte custodia cu fiica mea. Nu spun că nu a greşit şi nu spun nici că situaţia lor este ideală. Dar pot să spun că îl admir enorm pentru faptul că a decis să-şi asume responsabilitatea şi a ales să fie un tată pentru copilul lui. Ştiu că sunt mulţi tineri care nu ar fi avut curajul să facă asta", a încheiat bărbatul.

Articole recomandate

Comments