Dupa ce s-a pocait, Fernando de la Caransebes s-a apucat de premonitii: ,,Un necaz mare va fi in Romania"

Dupa ce s-a pocait, Fernando de la

Dupa ce s-a pocait, Fernando de la Caransebes s-a apucat de premonitii: ,,Un necaz mare va fi in Rom...

După ce s-a pocăit, Fernando de la Caransebeș s-a apucat de premoniții: „Un necaz mare va fi în România” © Facebook

După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total. S-a pocăit, s-a căsătorit, iar acum pare că a luat și drumul profețiilor.

Fernando de la Caransebeș plănuiește să plece din România pentru o perioadă. Înainte de a face asta, însă, a ținut să transmită un mesaj. Sau, mai bine zis, un avertisment pentru toți românii.

„Am un mesaj pentru România, înainte de a pleca în Europa pentru o vreme. Un necaz mare va fi în România foarte curând dacă oamenii nu se vor pocăi în număr mare și nu se vor ruga la Tatăl nostru ceresc, în numele sfânt a Domnului nostru Iisus Hristos.

Poate Dumnezeu, Tatăl ceresc, se va îndura și va avea milă de România și nu va fi nimic. Am scris aceste lucruri ca atunci când se vor întâmpla, românii să își amintească și să strige la Iisus Hristos. Domnul nostru poate va avea milă. Ar trebui să faci și tu partea ta, fratele meu! Să nu zică cineva că nu au fost avertizați înainte”, a spus Fernando de la Caransebeș, pentru wowbiz.ro.

A.P.


Comments