ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA. Coincidente rare din punct de vedere astral. Ce legatura exista cu data Pastelui

ECHINOCTIUL DE

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA. Coincidente rare din punct de vedere astral. Ce legatura exista cu data Pa...

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ. 2019 este unul dintre acei ani rari, cand SuperLuna Plina isi face aparitia exact in timpul echinoctiului de primavara, adica pe 20 martie. Acest eveniment are loc numai de trei ori intr-un secol. In plus, este cea de-a treia si ultima „SuperLuna”. Bucura-te de extralumina degajata de luna din aceasta noapte.
Evenimentul este urmarit de multa lume, intrucat oricine cunoaste Luna, iar echinoctiul este amintit in toate calendarele.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ. Semnificatii echinoctiu de primavara

– Pentru cei mai multi dintre oameni, semnificatia echinoctiului este incepul primaverii, mai exact de acum vor incepe sa se intoarca pasarile migratoare.

– De asemenea, 20 martie este ziua in care soarele rasare fix de la est si apune fix la vest. Asadar, azi este ziua in care poti roti si calibra ceasul solar.

– Este ziua in care Soarele se misca in linie dreapta. La amiaza soarele se gaseste la intaltime medie deasupra orizontului sud-est.

– Si, da, ziua si noaptea sunt aproximativ egale.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ. SuperLuna in echinoctiul de primavara. SuperLuna din martie isi face aparitia la mai putin de 4 ore de la inceputul echinoctiului la 9:43 PM EDT pe 20 martie 2019, asa ca vom putea privi in toata rotunjimea ei.
Cele doua evenimente au mai avut loc in acelasi timp pe 20 martie 2000. In cazul emisferei nordice, SuperLuna din martie isi face aparitia primavara, in vreme ce in emisfera sudica, toamna.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ.Mai mult, este cea de-a treia si ultima Superluna a anului 2019, in aceasta zi Luna se afla cel mai aproape de pamant.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ. Rasaritul Lunii si apusul Soarelui, coincid. Echinoctiul si SuperLuna sunt evenimente atat de apropiate incat poti sa privesti rasaritul Lunii aproape in acelasi momentul in care Soarele apune. Luminile celor doi astri se intrepatrund in timp ce unul coboara, celalalt urca.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ.Totusi, tranzitiile Lunii si Soarelui nu sunt perfect precise. Soarele isi va indeplini sarcina perfect, proiectandu-se corespunzator pe orizont. Insa Luna orbiteaza la 5 grade de planul Soare-Pamant, iar corpurile celor trei se alineaza rar tridimensional, iar acesta este motivul pentru care eclipsele solare totale sunt atat de rare.
Miercuri noaptea, Luna se afla la 4 grade nord de planul ecliptic. Iar la 40 de minute dupa rasaritul sau, Luna va indica in mod precis estul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Comments