Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes: ,,Cel mai cumplit este sa spui: aici nu mai are rost!"

Emilian Imbri, managerul Institutului Victor

Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes: ,,Cel mai cumplit este sa spui: aici nu mai are...


Managerul Institutului "Victor Babes" din Bucuresti, Emilian Imbri, atrage atentia asupra situatiei critice privind evolutia epidemiei in Romania, scrie Digi24.ro


Emilian Imbri considera ca, in Romania nu ne vom intalni cu situatia de a decide cine va trai si cine va muri. ,,Doar soarta decide asta. In meseria noastra nu ne permitem sa alegem noi cine moare, cine traieste. Sunt si situatii ca in SUA, Italia, unde a trebuit sa se ia decizii inainte ca soarta sa decida. Asta e cel mai cumplit, sa spui: aici nu mai are rost. Ramai toata viata cu gandul ca poate ar fi avut rost. Nu am fost inca in situatia asta", a spus Imbri.


,,Dar, a cam trecut vremea povestilor spuse la ceas de seara de persoane care isi spala adidasii! E vremea dictaturii medicale, adica doctorii sa fie intelesi si crezuti. Dictatura medicala nu inseamna ca cineva iti fura viata, drepturile si te obliga sa te speli pe maini.


S-a creat impresia ca doctorii au vreun interes. Nu, doctorii nu au interes decat sa vada omul iesit din spital. Iesit si externat, nu iesit oricum din spital.


Sa dispara comentariile ca de ce nu putem bea pe terase pana dimineata, ca sa ne & strangem in brate si sa tragem o hora.


Nu e suficient ce se intampla in jur? E suficient, fiecare trebuie sa aleaga si asta inseamna responsabilitate personala", a explicat Emilian Imbri.Comments