Episcopul de Giurgiu, acuzatii grave si mesaje antivaccinare: ,,Vedeti, dau foc romanilor in spitale. Nu va grabiti sa va vaccinati"

Episcopul de Giurgiu, acuzatii grave si

Episcopul de Giurgiu, acuzatii grave si mesaje antivaccinare: ,,Vedeti, dau foc romanilor in spitale...

Preasfintitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a atacat dur clasa politica si nu numai intr-o predica la finalul slujbei de Sfanta Parascheva, scrie Spotmedia. Episcopul Giurgiului le-a mai transmis enoriasilor sa nu se grabeasca sa se vaccineze.

„Dv. sunteti tineri si o sa traiti si o sa vedeti cum sfarsesc cei care si-au batut joc de romani. E o chestiune de timp, stiti? Sa va rugati lui Dumnezeu ca sa va dea putere sa va duceti crucea mai departe, ramaneti in Biserica, nu va smintiti de ceea ce vedeti la TV, nu va speriati nici de COVID, nu va grabiti sa va vaccinati, lasati-i pe ei sa se vaccineze intai, intai toti parlamentarii si toti senatorii si deputatii si la urma, de o mai ramane vreun vaccin din astea 120 de milioane cumparate de Citu, abia atunci sa va vaccinati, ca sunt expirate si incearca sa le vanda in strainatate”, a transmis Preasfintitul Ambrozie, joi, intr-o predica sustinuta cu ocazia Sfintei Parascheva, potrivit Spotmedia.

Episcopul Giurgiului a mai spus si ca incendiile din spitale sunt „o facatura”.

„Vedeti, dau foc romanilor in spitale!& Cum se poate? S-a intamplat la Bucuresti, pe urma s-a intamplat la Iasi, la Constanta, ard de vii in spitale!& Sigur ca e o facatura! Nu se poate ca in mileniul asta al 3-lea in care traim sa nu ai detector de fum acolo, sa nu ai paznici de noapte!& Sa arda oamenii cu branule pe maini si legati de pat! Atat de mult si-au batut joc de tara si de noi. Vor sa promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mica intr-un spital privat?& Cum sa plateasca acolo? Grele vremuri am ajuns sa traim”, a mai adaugat acesta.

Totodata episcopul Giurgiului a criticat si clasa politica.

„Presedintele tarii, care nu face nimic pentru tara si care dezbina, a venit la Comana, s-a plimbat prin padure cu bicicleta, dar n-a intrat la sfanta manastire& unde e inmormantat voievodul binecredincios, fiul lui Mircea cel Batran, Vlad tepes voievod (in realitate Vlad Tepes e nepotul lui Mircea cel batran, n.red.). Nu au intrat si nu-i intereseaza Biserica.& Sfidare peste sfidare! Oameni corupti pe care i-a desemnat ministri si prim-ministri, n-au facut nimic pentru tara”, mai spune Ambrozie.

Critici dure a lansat si la adresa jurnalistilor de la Recorder care au publicat materialul „Marele Alb”, o investigatie in care dezvaluie cum o retea secreta in care oameni de afaceri, politicieni si prelati de la varful Bisericii actioneaza impreuna pentru constructia si reabilitarea de biserici din bani publici.

Comments