ERA SOLICITANT DE AZIL Tanar din Myanmar,

ERA SOLICITANT DE AZIL – Tanar din Myanmar, prins de politisti in timp ce voia sa treaca ilegal gran...

ERA SOLICITANT DE AZIL Politistii de frontiera maramureseni au depistat un cetatean din Myanmar, solicitant de azil in Romania, care intentiona sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ucraina.

In data de 30 noiembrie, in jurul orei 21.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au observat, in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Sighetu Marmatiei, o persoana care nu-si justifica prezenta in zona.

Lucratorii nostri au interceptat persoana in cauza in vederea stabilirii identitatii, insa aceasta nu vorbea limba romana, fapt pentru care s-a luat masura conducerii acesteia la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor.

In urma verificarilor specifice, s-a constatat ca barbatul este cetatean din Myanmar, in varsta de 18 ani, fiind solicitant de azil in Romania. In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

&

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

The post ERA SOLICITANT DE AZIL – Tanar din Myanmar, prins de politisti in timp ce voia sa treaca ilegal granita cu Ucraina appeared first on actualmm.ro.

Comments