ESTE OFICIAL! – Numiri de la Centru in PMP Maramures

ESTE OFICIAL! – Numiri de la Centru in PMP Maramures

ESTE OFICIAL! Partidul Mișcarea Populară Maramureș are o nouă structură de conducere. După ce în urmă cu câteva săptămâni Lucian Morar, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, a fost desemnat președinte interimar al organizației județene, la finele săptămânii trecute a fost desemnat și noul Biroul Județean.

ESTE OFICIAL! Potrivit unor surse, funcția de prim-vicepreședinte va fi ocupată de Ioan Cheudan, iar cea de secretar general de către consilierul județean George Moldovan.

Potrivit unor surse criteriul de alegere al noului Birou Județean al PMP Maramureș a fost rezultatul obținut de organizațiile din teritoriu la alegerile locale din 5 iunie. Prin urmare, funcția de președinte a dobândit-o vechiul PMP, cea de prim-vicepreședinte a revenit vechiului UNPR.

De asemenea, funcția de secretar general a revenit unui om din PMP, partid din care au fost desemnați alți nouă vicepreședinți. Mai mult, la aceștia se mai adaugă alți şase vicepreședinți care vin din zona fostului UNPR.

Potrivit aceluiași criteriu, al rezultatelor din teritoriu înregistrate la alegerile locale din 5 iunie, 29 de organizații ale Partidului Mișcarea Populară Maramureș și-au desemnat câte o persoană care să facă parte din Biroul Județean și alte 14 filiale ale UNPR au numit câte un reprezentant în noua structură.

Simona Vasiac

Comments