EXCLUSIV ACTUALMM Audi impins in raul Sasar

EXCLUSIV ACTUALMM – Audi impins in raul Sasar de cativa tineri

EXCLUSIV ACTUALMM Cu puțin după ora 19.00 un incident atipic a avut loc pe Bd. Independenței din Baia Mare. Câțiva tineri au împins un autoturism marca Audi în râul Săsar! Un muncitor care lucrează la consolidarea malului și o bătrână care locuiește în zonă au văzut întreaga scenă și și-au făcut cruce!

Teribilism sau răutate? Ce a fost în mintea tinerilor care au împins autoturismul în râul Săsar rămâne să afle polițiștii, care urmează să ajungă la fața locului și să ancheteze cazul.

“Așa ceva eu în viața mea n-am mai văzut! Lucrez de o lună aici și a fost tot timpul liniște. Acum am auzit de dincolo de râu niște râsete, apoi am auzit un zgomot ciudat și când m-am uitat încolo am văzut cum mașina alunecă în râu. Săracul proprietar… Dar chiar așa… Cum să îți lași mașina scoasă din viteză și fără frâna de mână trasă?!”, a povestit pentru ActualMM muncitorul care a văzut întregul incident.

“Dumnezeu să mă ferească! Stau aici, în zonă, de aproape 50 de ani și eu așa ceva nu am văzut. Câtă răutate, să împingi mașina cuiva în râu… Nu le e frică de bunul Dumnezeu?”, a spus pensionara care a fost martor la acest incident.

Pe mal, în apropiere de locul în care mașina a ajuns în râu, se vede un bărbat care se ținea cu mâinile de cap, probabil proprietarul mașinii, consolat de câțiva vecini. Aceștia au sunat la 112, anunțând incidentul. Rămâne de văzut dacă făptașii vor fi găsiți și trași la răspundere pentru faptele lor.

EXCLUSIV ACTUALMM

Credit foto: Annamaria Somay

Comments