EXCLUSIV | Nationala e pe maini bune: "Ionut Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!"

EXCLUSIV | Nationala e pe maini bune "Ionut

EXCLUSIV | Nationala e pe maini bune: "Ionut Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!"

Tatarusanu a fost portarul titular din ultimii ani de la echipa nationala, iar astazi, 19 noiembrie, FRF a anuntat ca goalkeeper-ul lui AC Milan si-a anuntat retragerea.

Dupa retragerea lui Tatarusanu, Mircea Bornescu, fostul portar de la Craiova, Rapid si Petrolul, si-a ales favoritul: Ionut Radu (23 ani).

Cu toate ca tanarul fotbalist nu este titular la nicio echipa, "Pepe" este convins ca Radu va razbi si va ajunge portarul titular al primei reprezentative.

"Este alegerea lui, e bine daca asa a decis. Si-a ales foarte bine momentul. A considerat ca un ciclu s-a terminat si usor-usor vor trebui ceilalti sa demonstreze. Totul depinde de Mirel acum, toti cei de la nationala sunt de valoare. David Lazar a demonstrat ca e o solutie.

Sunt si portari din noul val care vin din spate. Ionut Radu, spre exemplu. Daca isi va gasi o echipa va fi portarul titular al echipei nationale. El e un lider, a demonstrat la tineret. La seniori e diferit, dar se schimba generatiile." a declarat Mircea Bornescu pentru Realitatea Sportiva.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments