EXCLUSIV /O eleva a sunat la "telefonul copilului". A povestit ingrozita cum colegii au transformat-...

O eleva de 15 ani este acum pacientul psihiatrilor pentru ca mai multi colegi de clasa cu porniri sexuale bolnavicioase incontrolabile au agresat-o chiar in curtea scolii unde invata. I-au ridicat fusta in cap, aproape i-au rupt hainele de pe ea, au mimat sexul in grup si au pipait-o cu brutalitate pe tot corpul. Si, pentru ca trauma sa imbrace dimensiuni uriase – pe cat de dureroase, pe atat de neinteles -, eleva atacata de pustii pradatori sexuali a fost aratata cu degetul de conducerea scolii pentru ca a venit la cursuri imbracata cu…fusta.

Atacul – cel mai probabil planuit din timp de colegii agresori din clasa sa -, s-a produs imediat dupa ce soneria institutiei de invatamant anunta terminarea unei ore curs si inceputul pauzei. Luata prin surprindere, Iulia, eleva "vanata" de pustii cu apucaturi sexuale deviante, nu a avut timp sa reactioneze in vreun fel. Oricum, numarul atacatorilor care au inconjurat-o strategic si au imobilizat-o in doar cateva secunde, undeva in curtea scolii, a facut ca pustoaica de nici 15 ani sa nu aiba nici cea mai mica sansa in fata celor care au umilit-o in fata tuturor colegilor pentru a-si satisface propria distractie bolnavicioasa.

Chiar daca a strigat dupa ajutor, chiar daca i-a implorat sa inceteze, cei patru-cinci pradatori sexuali, colegi de clasa cu Iulia, nu au avut mila si s-au dezlantuit precum niste violatori. Unii o tineau strans de maini si de picioare in timp ce altii o pipaiau cu brutalitate pe tot corpul.

Eleva a fost atacata de cinci colegi, chiar in curtea scolii, in pauza dintre orele de curs

Biata fata agresata la cursuri, intr-o institutie de invatamant unde se presupune ca elevii sunt in siguranta, a primit o lovitura crunta si din partea personalului didactic, in speta din partea directorului scolii. Agresata fizic si sexual, Iulia a fost acuzata ca ea este, de fapt, principalul vinovat deoarece a venit la ore imbracata cu…fusta. I s-a reprosat, de fata cu parintii care au venit la scoala intr-un suflet, ca tinuta ei i-a provocat pe derbedeii care, din aceasta cauza, au mimat sexul in grup cu pustoaica atacata!

"Le-am spus totul parintilor mei si apoi dirigintei. Pentru clarificarea situatiei, am fost chemata in biroul directorului. Am crezut ca vinovatii vor fi pedepsiti. Acolo, surpriza! Eu am fost cea acuzata, nu cei care si-au batut joc de mine si m-au agresat sexual! Mi s-a spus ca este vina mea ca am purtat fusta si ca astfel i-as fi provocat! Singura masura care s-a luat impotriva agresorilor sexuali a fost scaderea notei la purtare. In schimb, pentru mine, pentru cea "vinovata" ca am fost atacata si batjocorita in scoala, nu s-a facut nimic", le-a spus Iulia psihologilor de la Asociatia "Telefonul Copilului" carora, in disperare, le-a cerut ajutorul.

Dupa agresiunea sexuala careia i-a cazut victima chiar in scoala, Iulia a devenit pacientul unui psihiatru

Acum, Iulia este pacientul unui psihiatru care a integrat-o intr-un program special de consiliere emotionala. A fost diagnosticata cu depresie, lucru extrem de grav, dar care pare sa nu-i intereseze catusi de putin de mai-marii scolii unde s-a comis agresiunea sexuala si, cu atat mai putin, pe cei cinci derbedei care au atacat-o precum niste violatori.

"Am fost la doctor, la psihiatru, care m-a diagnosticat cu depresie. Urmez un tratament si sedinte de consiliere. Nu e drept, eu sunt cea care a fost atacata si tot eu sunt considerata vinovata! Eu nu consider ca am vreo vina", le-a mai spus Iulia specialistilor care incearca acum sa-i stearga din subconstient trauma uriasa prin care a trecut in urma atacului sexual consumat chiar in scoala unde este eleva in clasa a IX-a.

Agresorii sexuali sunt parinti, rude ale copilasului abuzat sau chiar alti copii

In baza de date a Asociatiei "Telefonului Copilului au fost contabilizate, anul trecut, 67 de cazuri de abuz sexual si exploatare sexuala a indreptate asupra minorilor ce au varste cuprinse intre sase ani si 16 ani. Cei mai multi copii abuzati provin din mediu rural (62,68%), iar "calai" le-au fost parinti sau rude (26,86%), alt copil (19,14%) sau adulti care nu fac parte din familia naturala a copilului agresat sexual (53,73%).

Intr-un an, s-a dublat numarul pradatorilor sexuali care vizeaza copiii altora. A scazut cel al parintilor cu apucaturi sexuale deviante

In 2016, numarul celor care au pus ochii pe copilasii altora pentru a-si satisface nevoile sexuale bolnavicioase era de "doar" 28 de procente, cifre care au crescut alarmant in decursul anului trecut. A scazut insa cel al parintilor care-si abuzeaza proprii copii. Fiecare copilas care trece, din pacate, printr-o asemenea experienta traumatizanta trebuie sa contacteze autoritatile pentru a i se putea oferi ajutor.

Eleva transformata in jucaria sexuala a unor colegi. Atacul, la care au participat cinci baieti, s-a produs chiar in scoala unde invata fata abuzata

Catalina Surcel, directorul Asociatiei "Telefonul Copilului", spune ca abuzurile se consuma in familie, pe strada sau chiar la scoala

Copiii sunt indemnati sa reclame abuzurile la care sunt supusi

"Situatiile de abuz sexual inregistrate de Asociatia "Telefonul Copilului", la linia dedicata 116.111, au avut loc anul trecut, atat in spatiul public, cat si la scoala si in mediul familial. Profilul preponderent al agresorului este reprezentat de persoane din afara mediului social si familial al copilului. In procentaj de 54 la suta in anul 2017 fata de doar 28 la suta in anul 2016. Este alarmant sa afla ca tot mai multi copii sunt expusi astazi agresiunii sexuale fie in spatiul public, fie acasa, fie la scoala. Indemnam toti copiii care sunt victime ale abuzurilor sa apeleze linia dedicata 116.111 si sa puna astfel capat abuzurilor la care sunt supusi", ne-a declarat Catalina Surcel, director al Asociatiei "Telefonul Copilului".

Post-ul EXCLUSIV /O eleva a sunat la "telefonul copilului". A povestit ingrozita cum colegii au transformat-o in "jucarie sexuala" apare prima data in Libertatea.ro.

Comments