EXCLUSIV/ Telenovela de oras! Diana Munteanu si Magda Palimariu se bat, Bogdan Nemteanu se distreaza...

Cine ar fi spus că un tânăr de 26 de ani va băga râcă între două femei trecute de 30 de ani. Ei bine nu doar că s-a întâmplat, dar de anul trecut acesta este subiectul cel mai disputat în oraș. Râca dintre Diana Munteanu și Magda Pălimariu îl lasă însă rece pe Bogdan Nemțeanu, care consideră că nu trebuie să dea niciuneia vreo explicație. Ba mai mult își vede liniștit de activitățile lui și de întâlinirile cu alte domnișoare.

diana munteanu cu bogdan turcia

Bogdan Nemțeanu a jonglat o perioadă cu Diana Munteanu și Magda Pălimăriu, două femei de succes care se apropie de pragul de 40 de ani. Tânărul nu a fost niciodată ușă de Biserică, iar la începuturile relației cu Diana Munteanu își dădea întâlnire cu alte domnișoare, lucru care o enerva la culmea pe vedeta TV, care ajunsese în stadiul de a face pe detectivul și îl urmărea chiar și atunci când ieșea la club. După mai multe certuri, Munteanu i-a promis iubitului că-l va lăsa mai liber și că nu va mai fi așa teroristă. S-a ținut de cuvânt, însă a schimbat macazul.

Magda Palimariu 3

Și-a îndreptat atenția către rivalele ei. Prima care i-a căzut în mâini a fost Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro Tv., și, conform bârfelor de oraș, a fost de-a dreptul terorizată cu mesaje și telefoane la ore târzii. În tot acest timp, Bogdan și-a văzut în continuare de distracțiile lui: a mers în vacanțe cu prietenii și a ieșit la club cu tot soiul de domnișoare. Dovadă că, în acest weekend, Nemțeanu a ales să plece la munte alături de gașca lui, unde s-a distrat alături de mai multe „fete de oraș”.

diana_guresoaie.JPG

Râca dintre Diana Munteanu și Magda Pălimariu l-au apropiat de Gureșoaie

De aproape șase luni de când durează jonglarea asta între Diana Munteanu și Magda Pălimariu, Bogdan s-a apropiat mai mult de fosta lui iubită, Diana Gureșoaie. Conform surselor noastre, „Bi”, o sună pe Gureșoaie ori de câte ori vrea să evadeze din cercul creat de Diana și Magda și se amuză cu ea pe seama celor două „doamne”, așa cum le numește fosta lui iubită.

Comments