EXCLUSIV VIDEO | Dezvaluiri in direct facute de logodnicul vicecampioanei Europene, Ioana Gheorghe. Antrenorul Paul Neagu, proxenet pentru nume grele din politi

EXCLUSIV VIDEO | Dezvaluiri in direct facute

EXCLUSIV VIDEO | Dezvaluiri in direct facute de logodnicul vicecampioanei Europene, Ioana Gheorghe....

Pe langa faptul ca a fost acuzat de comportament violent fata de membrele Lotului Olimpic Feminin de Bob si Sanie al Romaniei, lui Paul Neagu ii sunt aduse si acuzatii de proxenetism si spalare de bani.

Ioana Gheorghe (23 de ani) este prima membra a echipei feminine de bob care a avut curajul sa povesteasca despre calvarul prin care a trecut in anii in care a fost antrenata de Paul Neagu.

Vineri seara, in direct prin telefon la Realitatea Sportiva, logodnicul Ioanei Gheorghe, Toth Michael-Christian, a facut publice noi detalii despre ce se intampla la lot, dar si despre implicarea lui Paul Neagu in activitati ilegale de proxenetism.

Potrivit lui Toth, Neagu le-ar obliga pe sportive sa se intalneasca cu barbati din lumea interlopa constanteana si politicieni locali.

Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, ar fi un client fidel al antrenorului Lotului Olimpic Feminin de Bob si Sanie al Romaniei, Paul Neagu (66 de ani).

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments