FARA TRECERE – Posturile de inspector adjunct la invatamant nu sunt cautate

FARA TRECERE – Posturile de inspector adjunct la invatamant nu sunt cautate

FĂRĂ TRECERE Trei sunt la număr posturile de inspector școlar general adjunct care au  fost scoase la concurs în Maramureș.

FĂRĂ TRECERE Anunțul a fost făcut de ministerul de resort undeva la mijlocul lunii august şi tot atunci au fost făcute publice și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească… doritorii.

Între ele obligativitatea de a fi membru al corpului național de experți în managementul educațional, de a fi titular în învăţământ, cu gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor și o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin 8 ani, dintre care cel puţin 5 în ultimii 10 ani.

Cu toate acestea, la concurs s-au înscris doar trei persoane, înafara celor    trei care se află în funcție. Mai precis, și-au depus dosare în vederea participării la concursul adjuncţii Bogdan Camelia-Laura – inspector şcolar general adjunct domeniul Management, Andrasciuc Gheorghe – inspector şcolar general adjunct domeniul Curriculum şi Inspecţie Şcolară, respectiv Buda Cristina – inspector şcolar general adjunct domeniul Economic si Administrativ.

Lor li se adaugă Anna Hitter, inspector școlar pentru minorități, Ciprian Cucuiat, inspector școlar pentru limbi străine, precum și Morar Gabriel Dănuț, profesor al Colegiului Național “Nicolae Titulescu”.

În aceste condiții la concursul programat să se desfășoare începând cu  19 septembrie se vor bate doi pe un loc, urmând ca după concurs inspectorul școlar general să decidă ce domeniu revine fiecăruia dintre câștigători.

ActualMM

Comments