Femeia intrase in cabinetul doctorului, suparata ca nu poate ramane insarcinata. Barbatul s-a dus in camera de alaturi si a revenit dupa cateva minute. Avea sa

Femeia intrase in cabinetul doctorului,

Femeia intrase in cabinetul doctorului, suparata ca nu poate ramane insarcinata. Barbatul s-a dus in...

Nu reușea să rămână însărcinată, așa că a decis să caute un medic specializat în fertilizare.

Când a intrat în cabinetul doctorului, femeia a observat pe perete fotografii cu copiii pe care specialistul îi ajutase să fie concepuți.

Se întâmăla în 1981 când Liz White a apelat la doctorul Donald Cline, cel care folosea spermă „proaspătă” în locul celei înghețate, ceea ce are șanse mult mai mari de reușită.

Liz, dar și celelalte paciente, habar nu aveau ce secret teribil ascundea însă medicul. Specialistul a intrat într-o cameră, de unde s-a întors după câteva minute cu o seringă cu spermă. Liz a avut nevoie de 15 proceduri ca să rămână însărcinată.

După ani întregi, femeia a aflat ce se întâmplase în spatele ușii. Specialistul se folosea de propria sa spermă. „Am fost violată de 15 ori fără ca măcar să știu. Era un bărbat în vârstă pentru mine, nu voiam sperma lui”, a declarat Liz, acum în vârstă de 66 de ani.
În cele din urmă, după 35 de ani, Liz a înțeles că bebelușii din fotografii sunt frații pe jumătate a fiului ei, Matt. Cel puțin 49 de frați și surori, scrie The Sun.

Comments