Festivalul IntenCity, costuri si informatii utile

Festivalul IntenCity, costuri si informatii utile

Festivalul IntenCity, costuri si informatii utile


Festivalul IntenCity, ajuns la a doua editie, se pregateste sa aduca la Craiova nume mari ale muzicii internationale. Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie - 2 iulie, pe doua scene amplasate in cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) si la Sala Polivalenta. Biletele pot fi achizitionate online, de pe iticket.ro, de la Agentia de Bilete a Operei Romane Craiova de la Sala Polivalenta, dar si de la Caravana IntenCity, unde preturile biletelor si ale abonamentelor sunt reduse cu 25%.

Festivalul IntenCity, ajuns la a doua editie, se pregateste sa aduca la Craiova nume mari ale muzicii internationale. Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie - 2 iulie, pe doua scene amplasate in cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) si la Sala Polivalenta.


Biletele pot fi achizitionate online, de pe iticket.ro, de la Agentia de Bilete a Operei Romane Craiova de la Sala Polivalenta, dar si de la Caravana IntenCity, unde preturile biletelor si ale abonamentelor sunt reduse cu 25%.


Costuri bilete:&


Achizitionare de pe iticket.ro:


Abonament VIP (3 zile) - 1100 lei + taxe


Abonament Acces General (3 zile) - 600 lei + taxe


Bilet Acces individual (1 zi) - 280 lei + taxeAchizitionare de la Agentia Operei Romane Craiova:


Abonament VIP (3 zile) - 1100 lei, fara taxe


Abonament Acces General (3 zile) - 600 lei, fara taxe


Bilet Acces individual (1 zi) - 280 lei, fara taxe


Suporterii celor doua echipe de fotbal din Craiova, detinatori de abonamente sau bilete la meciurile de acasa, au parte de reducere de 25% la cumpararea biletului/abonamentului la Festivalul IntenCity de la Agentia Operei Romane Craiova de la& Sala Polivalenta.


Participantii care detin abonament sau bilet acces general vor avea acces pe intregul spatiu de desfasurare a evenimentului,& cu exceptia zonei VIP.


Despre IntenCity Festival


Festivalul IntenCity este organizat, incepand cu vara anului 2022, de Opera Romana Craiova& cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Craiova.


Conceptul festivalului isi propune sa reuneasca anual o varietate de genuri si influente muzicale, iar alaturi de BCR, sponsorul nostru principal, aducem laolalta muzica de ieri, de azi si de maine.Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici: www.craiovaintencity.ro


Comments