Fiul unei celebre cantarete a fost gasit mort - Avea doar 17 ani - Mesajul sfasietor al vedetei: "Fiul meu frumos, lumina vietii mele.."

Fiul unei celebre cantarete a fost gasit

Fiul unei celebre cantarete a fost gasit mort - Avea doar 17 ani - Mesajul sfasietor al vedetei: "Fi...

Tanarul, care disparuse joi dintr-un centru unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere, a fost vazut pentru ultima oara la Tallaght, la sud de Dublin.

Un purtator de cuvant al politiei a confirmat sambata mediilor locale ca dupa recuperarea unui corp in zona Bray, din Wicklow, vineri 7 ianuarie, au fost sistate apelurile pentru gasirea persoanei disparute, legata de disparitia lui Shane O'Connor, in varsta de 17 ani.

Sinead O'Connor, in varsta de 55 de ani, a recurs la Twitter pentru a-i aduce un omagiu fiului sau, al carui tata este cantaretul de folk Donal Lunny, printr-un mesaj emotionant: "Fiul meu frumos, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vietii mele, a decis sa puna capat zbuciumului sau pamantesc, iar acum este cu Dumnezeu".

Cantareata, care si-a schimbat numele in Shuhada'Davitt in 2018, a postat si un cantec al lui Bob Marley pe care l-a dedicat fiului sau, unul dintre cei patru copii pe care ii are artista irlandeza.

Potrivit mediilor irlandeze, Sinead O'Connor amenintase spitalul Tallaght cu un proces, daca "i se va intampla ceva" fiului ei, care se presupune ca a reusit sa fuga din acest centru unde se afla sub supraveghere medicala pentru risc de sinucidere.

Politia reinnoise apelurile pentru localizarea lui Shane, prin descrierea aspectului fizic si hainelor cu care era imbracat, indicand ultimul loc in care fusese vazut si manifestand preocupare fata de starea tanarului.

Comments