Flanco are promotie la resigilate 9 produse

Flanco are promotie la resigilate - 9 produse electronice si electrocasnice cu mari reduceri

Flanco – Toate produsele resigilate disponibile in oferta Flanco pot fi gasite AICI.

Flanco are reduceri importante pentru mai multe produse resigilate. De cele mai multe ori, produsele resigilate nu prezinta mari defectiuni ci doar zgarieturi fine ale carcaselor sau deteriorarea ambalajului, motiv pentru care pretul devine mult mai mic.

Am selectat de la Flanco cele mai interesante oferte pentru produsele resigilate aflate pe stoc si vi le recomandam cu toata increderea. In descrierea fiecarui produs gasiti descris si dezavantajul pe care il prezinta.

Flanco – Telefon Allview X1 resigilat

Telefonul mobil Allview este produs chiar in Romania si are o configuratie foarte avantajoasa si puternica. Produsul resigilat de la Flanco prezinta doar cateva zgarieturi fine pe display si se livreaza fara casti. Telefonul Allview X Soul Mini are o memorie de 16 GB si pretul dar si alte informatii pot fi aflate AICI.

Flanco – Televizor Philips resigilat

Televizorul produs de Philips si pe care vi-l recomandam din oferta Flanco pentru resigilate este un Smart TV, adica poate fi conectat la internet prin wifi, dar si la alte dispozitive mobile din locuinta, are toate functiile smart disponibile, are un display cu diagonala de 102 cm ce reda imagini 3D la o rezolutie Full HD. Pretul pentru produsul resigilat de la Flanco poate fi gasit AICI.

Flanco – Hota incorporabila Whirlpool resigilata

Intre produsele resigilate de la Flanco gasim si o hota incorporabila produsa de la Whirlpool. Hota este acoperita cu un strat de inox la exterior ceea ce o face foarte usor de curatat, dar este dotata si cu 2 motoare de 120W. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Flanco – Plita incorporabila Whirlpool resigilata

Aceasta plita incorporabila de la Whirlpool prezinta zgarieturi fine pe suprafata de sticla si are ambalajul original deschis, in rest este functionala si are garantie. Plita este incorporabila deci se incadreaza perfect in mobilierul de bucatarie, are 4 araztoare pe gaz si pretul de la Flanco poate fi gasit AICI.

Flanco – Laptop Dell Inspirion 3542 resigilat

Laptopul Dell Inspirion 3542 are lipsa tasta end si ambalajul original deschis deoarece a fost expus in magazin. Laptopul are insa o reducere foarte consistenta la Flanco si configuratia sa vorbeste de la sine: procesor Intel Pentium Dual Core cu memorie de 4GB, HDD  de 500 GB si o placa video dedicate nVidia GeForce. Oferta completa de la Flanco poate fi gasita AICI.

Flanco – Cuptor cu microunde Samsung resigilat

Acest cuptor cu microunde de la Samsung are doar cateva zgarieturi fine in partea laterala dreapta, insa reducerea este una foarte consistenta. Cuptorul are o putere de 800 W si volum interior de 20l. Oferta poate fi gasita AICI.

Flanco – Cuptor incorporabil Beko resigilat

Cuptorul incorporabil de la Beko este modelul Innova Chef cu volum de 65l si face parte din clasa energetica A. Produsul are doar cateva zgarieturi fine pe partea frontala. Oferta Flanco poate fi gasita AICI.

Flanco – Televizor Samsung resigilat

In mod normal acest televizor este foarte costisitor, fiind o configuratie extreme de puternica si fiind produs de Samsung, un garant al calitatii. Televizorul are diagonala uriasa de 138cm, rezolutia cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD si toate functiile Smart. In plus, televizorul Samsung de la Flanco poate reda imagini 3D si are ecranul curbat. Oferta poate fi gasita AICI.

Flanco – Laptop HP Pavilion resigilat

Laptopul HP Pavilion are un procesor AMD Quad Core, memorie de 4GB, HDD de 500 GB si prezinta zgarieturi fine pe carcasa, dar si ambalajul original deschis. Pretul cu reducere de la Flanco poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments