Focuri de arma pe o plaja din Florida. Cel putin noua persoane, dintre care patru minori, au fost ra...


O persoana suspecta a fost retinuta, iar o alta este cautata de politie, dupa ce, luni seara, a avut loc un schimb de focuri ,,intre doua grupuri" pe plaja Hollywood Beach Broadwalk din Florida, SUA, a declarat Deanna Bettineschi, de la Departamentul local de Politie, relateaza ABC News.


In urma focurilor de arma, noua persoane au fost ranite. Este vorba despre patru minori, cu varste intre un an si 17 ani, si de alte cinci persoane, cu varste intre 25 si 65 de ani.


O persoana ranita a fost operata de urgenta, in timp ce restul victimelor se afla in stare stabila, potrivit politiei locale.


Primarul din Hollywood Beach, Josh Levy, a spus ca a fost ,,intristat si suparat" de incidentul armat si ca ,,trecatori nevinovati" au fost raniti in urma ,,altercatiei dintre doua grupuri".


Politia le-a cerut localnicilor sa evite zona in timpul anchetei si a solicitat ajutorul tuturor celor care detin imagini video sau fotografii cu incidentul de luni seara.


Hollywood Beach se afla de-a lungul coastei de est a Floridei, la aproximativ 16 kilometri sud de Fort Lauderdale si la 32 de kilometri nord de Miami.


FOTO: Profimedia


Comments