Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai, care si-a umilit fetita, face plangere penala pentru a afla cum a ajuns inregistrarea in presa

Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai,

Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai, care si-a umilit fetita, face plangere penala pentru a af...


Florina Gabriela, fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care si-a umilit fiica de 10 ani, va depune plangere penala ca sa afle cum au ajuns imaginile filmate de fostul ei sot in presa.


"Filmarea aceea nu stim cum a ajuns la presa, la fel si acea inregistrare audio, si asta va face obiectul unui alt dosar penal. Noi vom face plangere penala, deoarece este foarte grav ca niste date cu caracter personal, fiindca tot vorbim de GDPR de ani buni, sa ajunga la presa", a declarat avocatul fostei sotii a primarului din Sangeorz-Bai pentru Gazeta de Bistrita.


Apoi a continuat: "E o fata intr-o ipostaza si nu ar fi trebuit sa ajunga asa ceva in presa. Filmuletul era destinat exclusiv mamei, mama l-a si sters dupa ce l-a vizionat, n-a fost de acord cu ce s-a intamplat, dar asta nu inseamna ca s-a intamplat o infractiune. Vom formula si noi plangere penala, fiindca probabil i s-a accesat ilegal sistemul informatic si asta este o infractiune foarte grava".


Nici mama nu considera si nici eu, ca avocat, nu vad sa existe elementele constitutive ale infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Chiar daca corectia aplicata de tata nu a fost cea mai fericita, nu inseamna ca este infractiune. In nici un caz.

Avocatul fostei sotii a primarului din Sangeorz-Bai:

Filmarea in care se vede cum fetita edilului din Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud, e tinuta dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului, in timp ce e certata si pusa sa repete ce-i spune tatal ei, a aparut in spatiul public pe 16 septembrie.


Imediat dupa aparitia inregistrarii, Traian Ogagau a declarat ca nu a gresit pedepsind-o pe fetita de 10 ani si ca singura greseala este ca "a trimis filmarea cuiva". Apoi, fosta sotie i-a luat apararea, intr-o postare pe Facebook.


Comments