Fostul sef SRI ironizeaza alegerile si le compara cu prestatia lui Babasha: ,,A avut cel mai sincer...

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, a impartasit cu urmaritorii sai de pe retelele de socializare parerea sa despre principalele evenimente care au avut loc in ultimele zile. Si cum huiduielile primite de interpretul de manele Babasha la concertul Coldplay de pe Arena Nationala a fost cel mai comentat eveniment, Hellvig a decis sa faca o paralela intre acesta si recentele alegeri.

,,A fost Coldplay si au fost alegeri. Ambele cu grindina la final. Chris Martin a fost "socat si trist" ca publicului nu i-a placut ce i-a placut lui. Si ca el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate ca era pe un stadion.

Desi Martin a avut un show bazat pe toleranta si incluziune, a tinut sa amendeze tocmai ce promova - libertatea fiecaruia de a avea preferinte si de a le clama in public.

Microbistii au analizat si au dat verdictul: Unde se bea cea mai scumpa si cea mai ieftina bere din UE

La alegeri, avem primul scrutin cu suma nula. Toti au castigat.

Unii au castigat doar pentru ca nu au pierdut tot, altii au castigat pentru ca nu au castigat colegii. Pe unii castigul ii si incurca, pentru ca trebuie sa castige in continuare, altii au castigat desi nu au participat. Sau pentru ca nu au participat.

In turul doi la Martin a fost liniste. Educat cu o zi inainte, publicul nu a mai huiduit. Toti au aprins bratarile si au cantat "Sky full of stars". Pana in septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului.

P.S.1 Am auzit cu aceasta ocazie de Babasha. Mi se pare ca a avut cel mai sincer discurs politic dintre toti interpretii saptamanii.

P.S. 2 Il felicit pe fostul meu coleg, George Tuta. La cum il stiu, va fi un primar bun si incapatanat. Dar despre asta, voi scrie separat," este mesajul transmis de Eduard Hellvig pe platforma X (fostul Twitter).

Document exploziv: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat intr-o retea de droguri si trafic de persoane. Anca Alexandrescu: Lucrurile merg si catre o zona de MAFIE

Comments