FOTBAL Ambele echipe maramuresene castiga in

FOTBAL – Ambele echipe maramuresene castiga in deplasare, iar Fotbal Comuna Recea redevine liderul...

LIGA A III-A. In etapa a 12-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal, ambele echipe maramuresene au castigat in deplasarile in care au fost programate. Minaur Baia Mare s-a impus la limita, 1-0, la Bistrita, in meciul cu Unu Fotbal Club Gloria, meciul fiind decis in ultimul minut de joc prin golul inscris de Brian Lemac. Victoria de pe Stadionul Jean Padureanu a dus echipa baimareana la 23 de puncte acumulate prin 7 victorii si 3 rezultate de egalitate, Minaur ramand pe locul 3 in clasamentul seriei.

&

Si Fotbal Comuna Recea s-a impus, previzibil, in deplasarea din Sanmartin (jud. Bihor), cu 1-3, toate cele patru fiind marcate in repriza a doua. Pentru maramureseni a deschis scorul protarul Alin Bota, in minutul 51, din penalty, iar Alexandru Maries a crescut la doua goluri avantajul oaspetilor (min. 59). In minutul 73, gazdele reduc handicapul, prin golul lui Sergiu Pop, care a inscris din penalty, dar cei din Recea readuc rapid pe tabela avantajul de doua goluri, Norbert Janos (min. 75) fiind ultimul marcator al partidei.

&

Fotbal Comuna Recea, beneficiind de semiesecul echipei situate pe locul 1 inaintea etapei, Luceafarul Oradea (3-3 in deplasarea la ultima clasata, SCM Zalau), a urcat pe primul loc al seriei, acumuland 27 de puncte (din 8 victorii si 3 egaluri).

&

In etapa urmatoare, din 16 noiembrie, Minaur Baia Mare joaca acasa cu Avantul Reghin, singura echipa mureseana din Liga a III-a, aflata intr-o degringolada greu de inteles dupa un start bun de campionat si clasata in zona retrogradarii. Liderul clasamentului, Fotbal Comuna Recea joaca si ea acasa, dar nu are un meci usor, urmand sa intalneasca echipa a doua a campioanei nationale, CFR Cluj.

&

Andrei TUDORAN

Comments