FOTBAL OLD-BOYS - Echipa Vital Baia Mare si-au luat revansa in fata celor de la Sport Team, scor 5-3

FOTBAL OLD-BOYS - Echipa Vital Baia Mare si-au luat revansa in fata celor de la Sport Team, scor 5-3

FOTBAL OLD-BOYS - Echipa Vital Baia Mare si-au luat revansa in fata celor de la Sport Team, scor 5-3

FOTBAL OLD-BOYS Meciul a avut loc joi 13.07.2017, pe terenul din Satu Nou de Sus si a fost considerat revansa la meciul din 2016, cand cei de la Sport Team s-au impus cu 9-1, pe terenul din Sasar. Astfel, pentru acest meci, vitalistii s-au intarit cu cativa jucatori mai tineri si jocul, cum era si firesc a decurs in favoarea lor.

In minutul 10 era deja 2-0 pentru Vital, prin golurile inscrise de Alex Chiusbaian si Ionut Cutoiu. Pana la pauza se mai inscriu doua goluri, respectiv prin acelasi Alex Chiusbaian de la gazde si Daniel Luputi de la oaspeti,(3-1), scor cu care se termina prima repriza.

Dupa reluarea jocului, cei de la Sport Team, revin mai bine in joc si in minutul 60 reusesc sa reduca din handicap la 3-2, prin Ionut Simon, insa pe fondul unor atacuri sustinute a acestora, gazdele ii surprind pe contraatac si reusesc sa inscrie din nou prin Alin Budea(4-3). In minutul 75, la o nesincronizare a apararii oaspetilor, scorul avea sa devina 5-2, in favoarea vitalistilor, golul fiind inscris de Zoli Kovacs.

Pana la final oaspetii incearca sa mai micsoreze diferenta pe tabela de marcaj si reusesc prin Sergiu Fagi, in min 85(5-3), si astfel victoria celor de la Vital a fost una meritata dupa aspectul jocului.

Arbitraj foarte bun asigurat de Norbert Kemenes, Bogdan Muresan si Catalin Erdei.

Echipele:

Vital: Ioan Stan, Flaviu Frisan, Ionut Cutoiu, Romi Brandusan, Gheorghe Zoicas, Vasile Rus, Zoli Kovacs, Cristi Birle, Carol Telegdi, Adrian Duma, Alex Chiusbaian, Alin Budea, Denis Filip si Iulian Giurgi.

Antrenori: Cristian Morocos si Marcel Mihut.

Sport Team: Edi Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Ionut Simon, Tinu Bogman, Florin Florea, Rares Pop-Popescu, Sergiu Fagi, Cristian Barbos, Daniel Luputi, Bogdan Trif si Ioan Marchis.

Antrenor: Ioan Marchis.

Pentru Sport Team urmeaza vineri 21.07.2017, o deplasare la Sighetu Marmatiei, unde vor disputa un meci in compania celor de la A.S. Maramuresu’.

FOTBAL OLD-BOYS 2

The post FOTBAL OLD-BOYS - Echipa Vital Baia Mare si-au luat revansa in fata celor de la Sport Team, scor 5-3 appeared first on actualmm.ro.

Comments