FOTO Spectacol in plenul Senatului. Un parlamentar PSD a venit la pupitru cu SAPA in mana

FOTO Spectacol in plenul

FOTO Spectacol in plenul Senatului. Un parlamentar PSD a venit la pupitru cu SAPA in mana

"Inainte sa incep declaratia politica vreau sa va prezint noua crosa "driver", e de distanta, pentru ca la cum domnul presedinte si domnul Citu au adus tara, in ce situatie economica si politica suntem, va trece mult timp pana ne revenim. Apropo, vreau sa le transmit ca pozitie e asa, putin aplecat in fata si la sapa, ca la golf," a transmis Maties, care este si presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor de Produse Traditionale din Romania.

"La aceasta situatie ne-a adus domnul presedinte, la sapa de lemn. Eu am o sapa de metal, nu am mai gasit o sapa de lemn dar cred ca domnul Iohannis si Citu, la situatia la care ne-au adus, nu ne vor trebui crose, ne vor trebui sape, sa ne revenim", a spus alesul.

Maties a facut trimitere la indemnul lansat de presedintele Klaus Iohannis, la sfarsitul saptamanii trecute, privind practicarea golfului. Declaratia sefului statuluio a fost intens mediatizata si ironizata sau criticata.

Conform regulamentelor de acces in Palatul Parlamentului, printre obiecte a caror introducere este interzisa se afla si armele albe, categorie in care poate fi incadrata o sapa de metal.

Comments