Furtuna a facut prapad in Capitala: case inundate, doi copaci doborati, o masina distrusa

Furtuna a facut prapad in Capitala case

Furtuna a facut prapad in Capitala: case inundate, doi copaci doborati, o masina distrusa

UPDATE: Un număr de 25 de case au fost inundate, precum și 33 de curți sau grădini și 16 subsoluri, potrivit unui bilanț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București în urma ploii torențiale din Capitală de luni noapte. Echipajele ISU au utilizat 126 de mijloace tehnice în intervențiile lor.

Luni seară, în doar o oră, între 22.00 şi 23.00, pompierii de la ISU Bucureşti - Ilfov au primit peste 20 de solicitări de la oameni cărora ploaia torenţială le-a inundat locuinţele, fiind transportate mai multe motopompe cu care se încearcă scoaterea apei. Pe bulevardul Basarabia, un copac a căzut pe o maşină însă nu a produs victime.

Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, nu sunt pasaje care să fie inundate în Bucureşti, scrie news.ro.

Pompierii au primit peste 20 de solicitări, majoritatea intervenţiilor fiind încă în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri. Este vorba despre curţi şi locuinţe care au fost inundate din cauza apei.

Pe bulevardul Basarabia din Capitală un copac a căzut pe un autoturism însă nu au fost victime.

Articole recomandate

Comments