Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, in fata judecatorilor. Andreea Banica, citata ca martor din partea prietenei sale. ,,Eu am luat-o de acasa atunci cand a fos

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, in fata

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, in fata judecatorilor. Andreea Banica, citata ca martor din part...


Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au ajuns din nou in fata judecatorilor in procesul de divort si custodie a celor doi copii, joi, 21 ianuarie. De data aceasta, au fost audiati doar martorii Claudiei Patrascanu, martora lui Gabi Badalau, menajera lui, fiind in carantina.


,,Nu s-a decis nimic, s-a amanat. Voia sa faca circ. Au fost audiati doar martorii doar din partea ei audiati. O sa ma aduc la Agigea maine, la ziua copilului, e dreptul meu castigat in instanta", a declarat Gabi Badalau, potrivit Antena Stars.


Sotul Claudiei Patrascanu a facut ieri la INML testul antidrog, insa instanta nu a solicitat rezultatul acestuia. ,,Nici un institut medical din Romania nu are acest test din firul de par pe care-l cere Claudia. Eu am intrebat doctorul de garda de la INML si am facut cel mai complex test. Doamna presedinta nu a cerut rezultatul testului", a mai spus Badalau.


Andreea Banica, citata ca martor


,,O cunosc de o viata pe Claudia, eu am luat-o de acasa atunci cand a fost data afara din casa. Mi-ar fi placut sa fiu lasata sa vorbesc mai mult in sala de judecata. Sustin toate mamele din lumea asta, tin mult la acesti copii, de aceea am venit azi aici.Stiu ce inseamna sa nu ai copiii langa tine, sunt mama. Cand am luat-o de acolo era in ultimul hal, foarte slabita, plangea in hohote! Nu sunt o persoana mincinoasa, sunt un om onest, corect. Am fost intrebata doar ce s-a intamplat in ziua in care a fost data afara din casa.


Exact asa mi-a zis: <> M-am dus acolo si am luat-o. Ea suferea de un an, a vrut sa ascunda prietenilor ei. Ea nu a vrut sa faca circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut", a declarat Andreea Banica la iesirea din sala de judecata, potrivit Antena Stars.


Claudia Patrascanu, dezvaluiri uimitoare despre partaj


Cantareata a vorbit pentru prima data despre partajul cu scandal dintre ea si Badalau.


,,Voi demonstra ca avem un contract de mediere, unde am stabilit niste lucruri pentru binele copiilor. In primele sase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul si mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui.


Vreau banii mei din garsoniera pe care am vandut-o! Banii de la nunta mea. Aceasta femeie, mama lui Gabi Badalau, venea si-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat in strada.


Eu cand l-am cunoscut pe Gabi, in 2014, era falit, eu aveam apartament, masina. Le-am vandut. Badalau juca la cazino banii mei de chirie din apartament!", a mai spus Patrascanu.


Comments