Gabriela Firea, atac la PNL: A pangarit cladirea Guvernului transformand-o in loc de tranzactii politice murdare

Gabriela Firea, atac la PNL A pangarit

Gabriela Firea, atac la PNL: A pangarit cladirea Guvernului transformand-o in loc de tranzactii poli...

"Daca mai aveam cu totii vreo speranta ca acest Guvern lucreaza de dimineata pana seara in interesul romanilor, una mica, mica, aceasta s-a naruit definitiv! Caz unic in lume, raportat la tarile democratice, nu la dictaturi, cladirea Guvernului din Piata Victoriei - cea care ar trebui sa fie laboratorul deciziilor bune pentru toti romanii, indiferent de regiune istorica, varsta, profesie, confesiune, optiuni politice - a fost pangarita prin transformarea acesteia in loc de tranzactii politice murdare, in detrimentul cetatenilor. In Sala Moldova, de la etajul 1, in care de obicei sunt primite delegatiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici - din ce in ce mai putini, au fost chemati politicienii care nu au altceva planificat decat sa dea tunuri in Bucuresti!", a scris Firea, pe Facebook.

Primarul Capitalei sustine ca fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu si-a negociat postul de viceprimar al Capitalei si acest lucru va insemna privatizarea sistemului de sanatate sau blocarea transplantului. "Norocul este ca cetatenii sunt mult mai inteligenti", le transmite edilul guvernantilor.

"Adica lupul paznic la oi! Daca in 4 ani de zile, prin investitii consistente in spitalele din Capitala, acestea arata net superior spitalelor Ministerului Sanatatii, se pregateste sa vina pe turnanta nepotul unchiului, cu afaceri in domeniu, sa faca ce stie el mai bine! (...) Sa ne asteptam la privatizarea sistemului de sanatate, la tarife pe care nu si le pot permite decat cei cu venituri foarte mari, la achizitii indreptate catre firmele de casa! La blocarea transplantului, asa cum a mai facut ca ministru! Iar in domeniul social, sa fie eliminate \"pomenile\" acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilitati, pentru gravide, nou-nascuti, cupluri infertile, analize genetice pentru afectiuni oncologice etc. (...)", a reclamat Firea.

Atacul lui Firea vine dupa ce presedintele USR, Dan Barna, si deputatul Claudiu Nasui au publicat pe Facebook fotografii de la negocierile cu PNL din care reiese ca discutiile au fost purtate la Palatul Victoria.

Comments