Gabriela Firea, despre candidatura Nicoletei Goleac, sotia fostului sef ADP sector 4,  pe lista PSD la Camera Deputatilor: Sunt divortati de patru ani de zile

Gabriela Firea, despre candidatura Nicoletei

Gabriela Firea, despre candidatura Nicoletei Goleac, sotia fostului sef ADP sector 4, pe lista PSD...


Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat ca subprefectul Capitalei, Nicoleta Goleac, propusa pe listele parlamentare ale PSD de organizatia Sector 4 a partidului, indeplineste criteriile stabilite si nu sunt probleme in ceea ce priveste integritatea si profesionalismul ei, transmite Agerpres.


Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca Nicoleta Goleac indeplineste criteriile pentru a candida pe lista social-democratilor la Camera Deputatilor.


Legat de dosarele in care este cercetat sotul Nicoletei Goleac, fostul sef ADP sector 4, Gabriela Firea a precizat ca cei doi ar fi divortati de patru ani.


De regula, eu nu am fost niciodata de acord ca o persoana sa raspunda pentru faptele altei persoane, oricat ar fi de apropiata, ca ar fi tata, mama, sot si asa mai departe. Inteleg, imi spun colegii, nici nu stiam, ca sunt divortati de 4 ani de zile. Nu cred ca sunt probleme in ceea ce priveste integritatea si profesionalismul doamnei Goleac.

Gabriela Firea:

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a depus la Biroul Electoral de circumscriptie listele de candidati pentru alegerile parlamentare.


Libertatea a scris pe larg despre afacerile din jurul familiei Goleac. Marian Goleac a fost trimis in judecata de DNA, dupa ce si-a falsificat diplome pentru a ajunge sef la ADP Sector 4. De asemenea, fiului familiei Goleac, Antonio, a candidat singur si a ajuns sef la Politia Locala.


Comments