Game of Thrones. Secretele din spatele camerei au fost dezvaluite. Ce s-a intamplat cu actorii in timpul castingului

Game of

Game of Thrones. Secretele din spatele camerei au fost dezvaluite. Ce s-a intamplat cu actorii in ti...

Producătorii serialului-fenomen au avut nevoie de cei mai buni actori pentru a aduce telespectatorilor povestea fantastică, astfel că, în urma casting-urilor exhaustive, au fost excluși doar trei dintre actori.

O distribuţie de actori care a fost completată anevoios, astfel încât unii dintre cei care au participat la episodul pilot nu s-au mai întors în serial.

Filmările la primului episod s-au realizat între octombrie şi noiembrie 2009, însă când producătorii au arătat rezultatul prietenilor, rezultatul a fost negativ, motiv pentru care HBO a făcut schimbări în scenariu şi în prima distribuţie de actori.

De exemplu, s-a decis schimbarea lui Tamzin Merchant, care o interpreta pe Daenerys, şi a lui Jennifer Ehle care o întruchipa pe Catelyn Stark.

S-a realizat un nou casting pentru alegerea actorilor şi în timp ce toţi protagoniştii au fost nevoiţi să treacă printr-o selecţie foarte atentă, doar doi protagonişti au fost exceptaţi: Peter Dinklage (Tyrion) şi Sean Bean (Ned Stark), solicitaţi încă de la început de scenarişti.

De asemenea, Peter Dinklage este cel care a recomandat-o pe Lena Headey pentru rolul lui Cersei Lannister, cu care mai lucrase înainte şi cu care rămăsese în relaţii de prietenie.

Filmările la noua variantă a serialului au început în 2010, iar primul sezon a ajuns pe micile ecrane în 2011. Restul îl cunoaştem cu toţii, încheie El Pais, conform Agerpres.

Surpriza la LOTO, de Florii! Ce numere au putut sa iasa! Cine ar fi crezut!


Comments