George Tuta spune ca are cu 681 de voturi mai mult decat Clotilde Armand, inainte de centralizarea u...


Inainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa centralizeze ultimele trei sectii de votare din sector, candidatul PNL George Tuta a declarat, miercuri, ca are cu 681 de voturi mai mult decat contracandidata sa, Clotilde Armand, si ca lucrurile nu se mai pot schimba in privinta invingatorului, relateaza News.ro.


,,Suntem in ultima etapa a procesului electoral. Sunt ultimele trei sectii care predau procesele verbale Biroului Electoral de sector. Acum se centralizeaza ultimele trei sectii de vot care valideaza diferenta, avantajul de 681 de voturi dintre mine si doamna Armand", a afirmat George Tuta, intr-o conferinta de presa.


,,Centralizarea noastra si inainte de cele trei sectii care se centralizeaza acum este cu aceeasi diferenta si cu mine pe primul loc", a continuat George Tuta.


Candidatul PNL la Primaria Sectorului 1 a mai explicat ca dup incheierea acestei etape, cea de centralizare a voturilor din cele trei sectii, va fi realizat procesul verbal al Sectorului 1 care va ajunge la Biroul Electoral de Circumscriptiei al Municipiului Bucuresti, unde rezultatul final va fi aprobat si prezentat tuturor.


Despre scenariul in care cererea de renumarare a voturilor formulata de Clotilde Armand sa fie acceptata, Tuta a precizat ca din cele 167 de sectii, in 163 deja toate deciziile de aprobare a proceselor verbale au fost luate prin unanimitate.


,,De fiecare data daca a fost o suspiciune sau o greseala, acestea au fost indreptate. Nu exista niciun fel de argument prin care ceva sa nu fi fost la locul lui in aceasta perioada", a conchis George Tuta.


Clotilde Armand, primarul in functie al sectorului 1, a facut, miercuri, plangere penala impotriva sefului AEP pentru abuz in serviciu si instigare la fals.


Aceasta a cerut renumararea voturilor pentru Primaria Sectorului 1, sustinand ca ,,ne lipsesc foarte multe in sectiile cu probleme".


FOTO: George Tuta (Facebook)


Comments