Germania: Un terminal al aeroportului din Frankfurt, evacuat partial

Germania Un terminal al aeroportului din

Germania: Un terminal al aeroportului din Frankfurt, evacuat partial

UPDATE 15.10 Aeroportul internaţional din Frankfurt a fost redeschis, transmite DPA, preluată de agerpres.ro. Potrivit Fraport, operaţiunile s-au reluat la ora 10:30 GMT, după o întrerupere care a durat aproape două ore. De asemenea, Fraport a subliniat că există unele întârzieri provocate de acest incident şi i-a sfătuit pe pasageri să ia legătura cu companiile aeriene pentru informaţii cu privire la zborurile lor.

UPDATE 14.40 Poliţia federală germană interoghează un suspect, după alerta de securitate declanşată pe aeroportul din Frankfurt, situaţie care a dus la o evacuare partţială a unui terminal. Potrivit unui purtător de cuvânt al forţelor de ordine, citat de Reuters, în urma controalelor făcute, poliţiştii nu au găsit niciun obiect suspect.

UPDATE 13.05 Circumstanţele exacte în care s-a produs evacuarea parţială a terminalului 1 al aeroportului internaţional din Frankfurt nu sunt, deocamdată, cunoscute. 

Până în acest moment, poliţia federală germană nu a putut preciza dacă persoana care a declanşat alerta avea asupra sa obiecte interzise. 

De asemenea, nu este clar dacă persoana în cauză a ajuns în zona respectivă intenţionat sau accidental.

- Ştirea iniţială -

„Poliţia federală a evacuat sectoarele A şi A+, iar pasagerii vor trece din nou prin controalele de securitate“, a indicat Fraport.

Incidentul va duce la întârzieri ale unor curse, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Fraport pentru Reuters.

Comments