Gestul neobisnuit facut de o mireasa chiar in fata preotului. "Am avut o rochie foarte decoltata..."

Gestul neobisnuit facut de o mireasa chiar

Gestul neobisnuit facut de o mireasa chiar in fata preotului. "Am avut o rochie foarte decoltata..."

O întâmplare mai puţin obişnuită s-a petrecut recent, în timpul cununiei religioase a doi tineri din Canada. Mai exact, mireasa a întrerupt ceremonia şi şi-a alăptat fiica în faţa preotului şi a tuturor invitaţilor.

Christina Torino Benton este mămica unei fetiţe în vârstă de nouă luni, aşa că în ziua în care s-a căsătorit, micuţa Gemma s-a numărat printre "invitaţi".

Extrem de obosit din cauza agitaţiei din jurul ei, copilul şi-a pierdut însă răbdarea chiar în timpul ceremoniei religioase. Şi pentru că nu a vrut să se oprească din plâns cu niciun chip, Christina a trebuit să-şi împace chiar ea fiica. Aşa că în faţa preotului şi a celorlalţi invitaţi, femeia a alăptat-o pe fetiţă, scrie metro.co.uk.

"Cununia începuse şi totul era foarte frumos, numai că nunţile catolice durează destul de mult, iar Gemmei i se făcuse foame. Ca să nu mai spun  că erau aproape 40 de grade afară, iar ea nu prea dormise", a explicat mireasa.

"M-am uitat către mama mea şi am spus 'dă-mi-o mie'. Am avut o rochie foarte decoltată şi am reuşit cu uşurinţă să o alăptez pe Gemma, iar ea s-a liniştit imediat", a adăugat ea.

Momentul a fost imortalizat de fotograful nunţii, iar imaginea postată ulterior pe internet a devenit virală.

Articole recomandate

Comments