Haine si jucarii confiscate de politisti in Baia Mare

Haine si jucarii confiscate de politisti in

Haine si jucarii confiscate de politisti in Baia Mare

Joi, 16 martie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si executat o actiune pe linia prevenirii, descoperirii si combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii si comercializarii de marfuri in municipiul Baia Mare.

"In cadrul activitatilor au fost verificate trei societati comerciale, ocazie cu care au fost constatate 16 infractiuni pe linia Legii 84/1998, fiind indisponibilizate 73 de articole de imbracaminte si jucarii ce poarta insemnele unor marci inregistrate, in valoare de aproximativ 21.000 lei.

Asupra intregii cantitati de bunuri susceptibile a fi contrafacute s-a dispus masura indisponibilizarii pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza se efectueaza activitati de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, fapta prevazuta de art. 102 alin. 1, lit. b, din Legea 84/1998", spun reprezentantii IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

The post Haine si jucarii confiscate de politisti in Baia Mare appeared first on ZiarMM.

Comments