HANDBAL CSM Oradea a cerut anularea meciului

HANDBAL – CSM Oradea a cerut anularea meciului amical cu CS Minaur

HANDBAL Pentru CS Minaur, sâmbătă, 10 septembrie, era programat ultimul meci amical înainte de startul ediției 2016/2017 din Divizia A, împotriva colegei de serie CSM Oradea.

HANDBAL Din cauza numeroaselor accidentări din lot, CSM Oradea a cerut anularea meciului amical ce urma să se dispute în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

CS Minaur a început perioada de pregătire cu o victorie în deplasare la CSM Satu Mare, scor 33-32, după care au urmat două victorii în turneul amical disputat la Baia Mare, 37-19 cu Universitatea Cluj și 34-30 cu CSM Oradea. În ultimul meci de la acel turneu, CS Minaur a pierdut cu CSM Satu Mare, scor 25-27. Pe 24 și 25 august, CS Minaur a disputat două meciuri amicale la CSU Suceava, în ambele întâlniri victoria revenind formației de Liga Națională.

În urma deciziei luate de CSM Oradea, următorul meci pe care CS Minaur îl va disputa va fi pe 17 septembrie, atunci când echipa noastră va debuta în ediția 2016/2017 de Divizia A, “în deplasare” la Academia de Handbal Minaur. În etapa cu numărul doi, CS Minaur va primi vizita echipei Universitatea Cluj.

sursa info

Comments