HANDBAL MASCULIN CS Minaur, a doua victorie

HANDBAL MASCULIN - CS Minaur, a doua victorie consecutiva

HANDBAL MASCULIN Echipa masculină a CS Minaur Baia Mare obține cea de-a doua victorie consecutivă în Divizia A a Ligii Naționale de Handbal.

HANDBAL MASCULIN Formația băimăreană a învins la pas Universitatea Cluj cu scorul de 32-20.

Handbaliștii lui Raul Fotonea au controlat meciul din primul minut al partidei până în ultimul. Etapa viitoare, CS Minaur va susține primul meci în deplasare la Timișoara.

Scorul partidei a fost deschis în minutul doi, prin reușita lui Robert Nagy.

Tânărul handbalist a reușit pe durata celor 60 de minute de joc să înscrie patru goluri. Cel mai bun marcator al partidei cu Universitatea Cluj a fost însă pivotul Cristian Bodnărescu. Acesta și-a adus aportul la victoria băimărenilor cu șase reușite. Alexandru Sabău, Mihai Bogdan și Răzvan Mledenciu au marcat și ei câte cinci goluri.

„A fost un meci bun de pregătire pentru partidele dificile care urmează. Fiecare meci este greu, nu seamănă între ele dar vom da pe teren de fiecare dată tot ce avem mai bun. Mergem la Timișoara să aducem cele trei puncta acasă”, a spus Cristian Bodnărescu.

În prima repriză, clujenii au reușit să înscrie doar șapte goluri.

„Am început bine partida și am făcut o primă repriză foarte bună. În a doua repriză am avut o problemă de reconectare la joc dar pentru perioada asta a campionatului jucăm un handbal frumos. Mulțumim spectatorilor că sunt alături de noi”, a spus Raul Fotonea, antrenorul CS Minaur Baia Mare.

În prima repriză, poarta a fost apărată de Paul Simulescu, acesta reușind șapte intervenții. În cea de-a doua parte a meciului, Bucătaru a reușit să scoată cinci mingi ale clujenilor.

Etapa viitoare, CS Minaur Baia Mare va face deplasarea la Timișoara, partida având loc în 1 octombrie.

Credit foto: Paul Ursachi

Simona Vasiac

Comments