HANDBAL MASCULIN – CS Minaur, o noua etapa in Divizia A a Ligii Nationale

HANDBAL MASCULIN – CS Minaur, o noua etapa in Divizia A a Ligii Nationale

HANDBAL MASCULIN. Echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se pregătește de o nouă etapă din Divizia A a Ligii Naționale de Handbal.

Echipa antrenată de Raul Fotonea va întâlni la sfârșitul acestei săptămâni echipa Universitatea Cluj.

Partida va avea loc vineri, 23 septembrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

HANDBAL – Datorită golaverajului, CS Minaur este lider în Divizia A

Înainte de desfășurarea partidei, CS Minaur și Universitatea Cluj împart prima poziție a clasamentului provizoriu. În prima etapă a Diviziei A a Ligii Naționale de Handbal, CS Minaur a cîștigat categoric confruntarea cu Academiei de Handbal Minaur cu scorul de 41-19. Universitatea Cluj a smuls victoria de la timișoreni, partida terminându-se cu scorul de 43-26.

HANDBAL MASCULIN – CS Minaur, învingătoare în duelul băimărenilor

„Am mutat meciul de sâmbătă de la ora 11:00 pe vineri la ora 18:00 pentru a veni în întâmpinarea publicului spectator. Vrem să evităm incapacitatea lor de a participa la meci din cauza programului de la serviciu. Se fac eforturi pentru recuperarea sportivilor accidentați. Este vorba despre Mureșan și Mledenciu. Mai mult, sperăm ca la acest meci să ne bucurăm și de prezența lui Bucătaru. Întâlnim Universitatea Cluj, o echipă ambițioasă care a început campionatul cu o victorie împotriva celor de la Politehnica Timișoara. Sperăm ca victoria din această confruntare să ne aparțină”, a declarat Ionuț Marta, directorul executiv al CS Minaur Baia Mare.

Accesul spectatorilor la partida dintre CS Minaur Baia Mare și Universitatea Cluj se va face pe bază de bilet, prețul acestuia fiind de 5 lei.

Credit foto: www.minaur.ro

Simona Vasiac

Comments