Horoscop 18 iunie. Idei, planuri, risipa de bani! Trei zodii au parte de o zi de cosmar!

Horoscop 18 iunie. Idei, planuri, risipa de bani! Trei zodii au parte de o zi de cosmar!

Horoscop 18 iunie. Idei, planuri, risipă de bani! Trei zodii au parte de o zi de coşmar!
Horoscop 18 iunie. Idei, planuri, risipă de bani! Trei zodii au parte de o zi de coşmar!

Berbec  – Este o zi adecvata pentru a lua decizii importante la serviciu, în afaceri personale sau pentru familie şi cămin. Poţi să ai încredere în intuiţia ta.

Taur – Eşti binedispus şi te apuci să rezolvi multe probleme mai vechi. Totuşi, nu începe mai multe lucruri in acelasi timp, chiar dacă lucrurile merg foarte bine, fiindcă există riscul să fii, la un moment dat, coplesit.

Gemeni – E posibil să primeşti o sumă mare de bani, in mod neaşteptat. Nu intra în discuţii contradictorii cu cei din apropierea ta fiindcă se pot isca niste conflicte inutile.

Rac – La tine a venit momentul să laşi la o parte, un timp, planurile de afaceri, cele financiare sau cele legate de serviciu. Mai bine apleacă-te asupra treburilor casei şi asupra familiei.

Leu – Foarte probabil să primeşti o veste importantă legată de nişte bani pe care îi câştigi nesperat. Pica la fix, pentru ca erai un pic stresat din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Fecioară – Eşti preocupat să rezolvi nişte problemele mai importante, legate de casă. Poate fi vorba de o renovare, pentru care n-ar fi exclus să faci un împrumut. Nu este bine însă să te grăbeşti, un pic de răbdare nu strică.

Balanţa – Eşti cam stresat şi obosit, ai multe pe cap, de aceea este foarte important ca in urmatoarele zile sa dai prioritate odihnei si să ai grijă de sănătate.

Scorpion – Este o perioadă favorabilă pentru inițiative, idei şi planuri. Eşti tentat să risipesti nişte bani fie pe un obiect mai scump, fie pentru o excursie.

Săgetător – Ar fi bine să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă in privinta programului pe care ti-l faci. Nu începe mai multe treburi in acelasi timp fiindcă s-ar putea să nu termini niciuna.

Capricorn –  Îţi planifici nişte cumpărături importante. Fii mai precaut!

Vărsător  – Urmează o perioadă aglomerată, cu multe probleme de rezolvat. Eşti ocupat până peste cap, dar eşti mulţumit de realizările tale, scrie radioconstanta.ro.

Peşti – Ai idei originale, îţi sunt apreciate, dar ţine cont şi de părerile celor din jurul tău. Poţi să iei decizii importante legate de afaceri sau bani.

Articole recomandate

Comments