HOROSCOP Afla ce spun astrele pentru 8

HOROSCOP – Afla ce spun astrele pentru 8 septembrie

HOROSCOP Scorpionii amână un proiect care putea însemna un adevărat restart în viaţa lor. Citeşte previziunile complete, mai jos.

Berbec

Totul se învaţă în viaţă, nimeni nu s-a născut învăţat, ca atare nu pune la suflet judecăţile care mai vin de la unii. S-ar putea să nici nu fie judecaţi sau critici, aşa cum ai fi tentat să le cataloghezi, ci lecţii de viaţă care, cândva, îşi vor arată utilitatea. Acum eşti un pic nemulţumit de tonul cu care îţi sunt predate aceste lecţii, dar ai puţintică răbdare să se sedimenteze materia tocmai predată. În viitor, vei mulţumi pentru informaţiile primite, că atare priveşte-i cu toleranţă şi bucurie pe cei care, aparent, îţi vorbesc de sus. Le vei da dreptate şi va veni o zi când vei preda mai departe ce ai învăţat.

Taur

Sentimentul de protecţie pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viaţă ta. Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu ştiai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenţionezi să porneşti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te susţin în direcţia aleasă. Primul lucru pentru a paşi pe acest drum e să priveşti în spate să vezi ce cari după ţine inutil, de ce te poţi detaşa sau descotorosi, pentru că duci după ţine amintiri, resentimente, regrete, emoţii care nu-ţi mai servesc la nimic. Eşti pe drumul cel bun, dar evoluţia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord., pentru că abia după aceea începe ascensiunea.
Gemeni

Nu te crampona de nişte idei care e posibil să fi devenit dependenţe sau obsesii, nicidecum principii sănătoase de viaţă. Priveşte-le azi dintr-o altă perspectivă şi gândeşte-te dacă tu chiar ai nevoie de acele lucruri. Ai nevoie de un anumit om alături, ca prieten, când vezi că relaţia voastră e toxică? Chiar vrei neapărat o anumită iubire, când ştii deja că nu-ţi va garanta fericirea? Ai capacitatea de a porni un anumit drum, fără să ştii clar pe ce te poţi baza de la start până la final? Revizuieşte la modul cel mai sănătos şi mai sincer ceea ce ai, dar nu te grăbi deja la o decizie. Fii foarte sincer cu ţine: chiar vrei acel lucru aşa cum e?

Rac

Gândul care se naşte acum în mintea ta va genera o construcţie întreagă, de perspectiva, că atare nu te mulţumi cu ceea ce ştii acum. Mai adună date, informaţii, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău. E o construcţie de lungă durată, dificilă fără doar şi poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te aşteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum eşti încă la faza fundaţiei. Investeşte inspiraţie, creativitate şi pasiune în ceea ce clădeşti cu propriile tale forţe, dar şi multă răbdare.

Leu

Nu te opri nici măcar dacă, pe moment, ai impresia că tocmai ai primit un verdict categoric ce-ţi taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile în care crezi. Mai adună informaţii şi mărturii în favoarea adevărului şi mergi mai departe în războiul tău cinstit împotriva celor care apelează la minciună. Adevărul iese întotdeauna la iveală, că atare această e doar o victorie temporară pentru cel care jubilează acum reuşită. Ai răbdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor întoarce roată şi vei putea redobândi ceea ce, pe drept, ţi se cuvine. Nu renunţă la luptă.

Fecioară

Uneori, lucrurile se văd mai bine cu ochii minţii decât cu cei fizici, că atare bazează-te pe capacităţile tale extrasenzoriale, chiar dacă ai spune că nu le ai. Ba da, le ai, şi acum poţi descoperi aspecte pe care, altădată, nici nu le-ai remarcat, poţi simţi chestii de fineţe pe care altădată le-ai fi neglijat, deci ascute-ţi cumva simţurile cele mai fine. Eşti o antena foarte receptivă la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toată lumea, că atare îndreaptă-ţi atenţia spre talentele tale native de… clarvăzător, pentru că nici n-ai idee ce vei observă cu ochiul tău tainic.

Balanţă

Ai grijă ce declaraţii faci, mai ales dacă e vorba de iubire, pentru că eşti cam neglijent şi spui lucruri în care nici tu nu crezi. Cineva poate pică în plasa frumoaselor tale şoapte de amor şi chiar s-ar putea îndrăgosti de ţine, şi atunci cum vei mai drege busuiocul? Nu te juca nicio clipă cu iubirea, pentru că şi tu poţi pică în aceeaşi capcană altădată. Dai impresia că nu-ţi pasă de nimic, nici de ce simt ceilalţi, nici de ce urmări ar putea avea vorbele tale asupra celor mai naivi din fire, aşa că fii atent ce impresie laşi! Unii te-ar putea cataloga drept iresponsabil.

Scorpion

Ai tot amânat un anumit moment sau, din cauza unor piedici ce nu ţineau de ţine, nu se mai întâmplă, deşi erai pregătit să-i dai startul, dar iată că toată aşteptarea ta a meritat. Eşti chiar în faţă acelui moment sui te deschizi cu optimism şi entuziasm către această noutate, convins că este exact ceea ce aveai nevoie. Ai încredere în reuşită acestui moment, tocmai pentru că a fost îndelung aşteptat şi pregătit la nivel teoretic, astfel încât nu poate ieşi decât foarte bine. Investeşte resursele pe care le-ai economisit în acest sens, pentru că acum e vremea să iasă la iveală tot ce ai acumulat, în aşteptare.

Săgetător

Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune.

Capricorn

Ar fi bine să fii mai atent la energiile pe care le laşi să se manifeste în voie, pentru că ai tendinţa de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordezi o atitudine autoritară care nu te reprezintă, încât nici tu nu te simţi bine în pielea ta astăzi. Îţi dai seama că nu ar trebui să te comporţi aşa, dar faci totuşi un efort de voinţă sperând că aşa vei impune respect asupra celor din jur. Nu va avea deloc efectul scontat, pentru că unii pot reacţiona şi mai dur împotriva ta încât, până la urmă, tot tu vei ieşi cel şifonat din această confruntare de forţe. Nu încerca să fii aşa cum nu eşti.

Vărsător
Dacă cel drag îţi pregăteşte astăzi o surpriză neplăcută, ar fi bine să nu i-o treci cu vederea, poate pentru a câtă oară? Nu e bine să-i tolerezi iar şi iar gesturile incorecte, reacţiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru că tu meriţi să fii iubit şi răsfăţat, nu jignit şi criticat întruna! Nu mai acceptă această atitudine, deci ia taurul de coarne şi spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decât să suporţi din nou asemenea reacţie, care nu face altceva decât să-ţi rănească inima. Impune-i un ultimatum: ori îşi schimbă atitudinea faţă de ţine, ori fiecare merge pe drumul sau. Ce rost să te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?

Peşti

Nu te crampona de un banal impas, pentru că nu e deloc atât de grav pe cât îl faci tu să pară. Dimpotrivă, chiar dacă nu arată deloc bine ceea ce vezi cu ochii tăi, vei înţelege latura utilă a acestui impas, pentru că sigur ai ceva important de învăţat de aici. Vei putea transformă orice moment critic într-o experienţă folositoare pentru viitor, altfel cum le-ai putea află pe toate? Chiar dacă prima reacţie este să aluneci spre pesimism şi neputinţă, după ce trece şocul iniţial, vei începe să-ţi aduni forţele şi să descoperi soluţiile optime. Nu fi dezamăgit, ci acceptă cu maturitate lecţia oferită.

sursa info

Comments