HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 12-18 ianuarie. Berbecii isi abandoneaza problemele, Gemenii au probleme serioase cu un apropiat

HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 12-18

HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 12-18 ianuarie. Berbecii isi abandoneaza problemele, Gemenii au...

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 . Cunoscutul astrolog prezintă prezicerile astrelor pentru săptămâna viitoare. 

HOROSCOP BERBEC În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente de calm și confort interior, fugă de stres, abandon al problemelor care le-ar solicita nativilor atenția și i-ar „încărca negativ'. Unii vor avea chef de meditație ca scop recreativ sau curativ. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, Berbecii vor fi în bună formă fizică și psihică, în stare să-și asume sarcini de serviciu sau activități personale care implică concentrare, consum de energie și combativitate.

HOROSCOP. Dinamism interior care îi poate motiva ori de câte ori se vor apuca de proiecte de viață importante sau cu scop educativ. Senzație interioară de „înflorire', de progres. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, dorință de stabilitate materială, nevoia de a-și consolida modul de viață curent printr-o rezervă bănească obținută prin măsură și economie.

HOROSCOP Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, frumoasă capacitate de a comunica, de a discuta în ipostaze oficiale sau publice; șansa de a primi informații utile. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici, care să nu dureze, decât în rare cazuri, mai mult de o zi-două. Întreaga săptămână, nativii pot să primească o ofertă sau să beneficieze de o oportunitate care să le permită să dea curs preocupărilor socio-profesionale. Interes pentru studiu, învățare, perfecționare, indiferent de vârstă. Pentru unii, străinătatea poate funcționa în chip salutar. Rămâne activ grupul de planete pe casa rolului social și a ridicării în rang care indică piedici, de moment sau mai vechi, ca rezultat al unor carențe de educație ori al unor opțiuni greșite. Aspectul devine mai important pentru cei care se apropie de cincizeci – șaizeci de ani.

HOROSCOP TAUR. În prima parte a zilei de 12 ianuarie, întâlniri plăcute cu acele persoane din rândul apropiaților lângă care nativii se simt bine și cu care împărtășesc aceleași valori, preocupări și activități comune. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, răstimp marcat de posibile neliniști interioare, de stres, de nervozitate, insomnii, tulburări cerebrale, disfuncții ale fiziologiei organelor localizate în zona anatomică a capului. Insomnii provocate de agitația de peste zi sau de evoluția unor problemelor personale.

HOROSCOP Taurii se pot frământa ori de câte ori vor fi puși în situația să ia o decizie care intră în contradicție cu convingerile sau cu speranțele lor. Persoanele în vârstă se pot lupta cu „fantomele trecutului'. Impulsuri temperamentale mai puțin logice. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, perioadă mai temperată în provocări și solicitări fizice. Taurii vor avea posibilitatea să analizeze, cu mai mult calm decât în alte dăți, soluțiile și direcțiile de viață necesare. Rigiditate în atașamentele importante pe baza cărora și-au construit, până acum, un drum în viață, și la care nu pot renunța decât cu prețul abandonării respectivelor activității, funcții sau postùri publice.

HOROSCOP Cei tineri vor dori să-și consolideze un statut personal, cei maturi vor căuta stabilitate în preocupările majore de viață. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, dialoguri pe teme bănești, propuneri și tentative de ameliorare a situației financiare; vești, informații, sfaturi pe teme financiare. Cei doi Benefici vor lucra în favoarea Taurilor pe casa bunurilor și a ajutoarelor materiale ori a susținerii personale prin demersurile asumate de persoane străine sau de reprezentanții unor instituții.

HOROSCOP GEMENI. În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente plăcute, legate de activitatea profesională, de felul în care Gemenii își vor desfășura atribuțiile publice, mai ales dacă, la mijloc, va fi vorba și de exercitarea unei funcții: laude, simpatie, încredere. Cei tineri vor fi entuziaști și plini de speranță pe fondul unei evoluții valoroase. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, relațiile cu prietenii și cunoscuții ocazionali nu vor fi întotdeauna pe placul nativilor care vor fi contraziși și care vor fi obligați să le dea acelora o replică categorică ori o ripostă destul de brutală.

HOROSCOP Nemulțumiri și enervări provocate de felul în care vorbește sau se poartă cu ei un apropiat. Implicare activă, energică și proiecte comune care îi solicită și le mănâncă timpul. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, plictiseală și abandon al unor activități curente, pe principiul „las‘ că pot să mai aștepte'. Dorință de izolare de provocările vieții active dar și lipsă de energie și motivație generată, uneori, de efortul depus în ultima vreme.

HOROSCOP Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, tablou astral modificat: mai multă jovialitate, disponibilitate spre dialog și comunicare. Gemenii își vor reveni, arătând latura plăcută, veselă și senină a firii lor. Întreaga săptămână, cei doi Benefici vor crea premise pentru întâlniri utile, negocieri de contracte sau tentative de împăcare. Moment favorabil pentru toți cei care au procese în derulare sau sunt implicați în anchete; va prima aspectul de intrare în normalitate, de legalitate, de dreptate care operează de partea lor. Dinamism, onestitate și capacitate de a valorifica oportunitățile ori de a înțelege corect semnificația evenimentelor.

Mai multe, pe Libertatea

Comments