Horoscopul sexual al saptamanii 18-24 iulie

Horoscopul sexual al saptamanii 18-24

Horoscopul sexual al saptamanii 18-24 iulie

hOROSCOP
hOROSCOP

Berbec
O discutie importanta cu o persoana de sex opus care candva ti-a fost aproape iti starneste nostalgii. Iti amintesti de vremurile cand petreceati timp impreuna si simti nevoia sa stai mai aproape de ea.

Taur
Te folosesti de puterea ta pentru a-i domina pe ceilalti. Micul dictator din tine iese la suprafata, insa asta inseamna si ca generezi situatii tensionate care pot duce la certuri in cuplu. Incearca sa renunti la posesivitate. Nu este deloc sanatoasa in relatii.

Gemeni

Au loc schimbari benefice in cariera ta. Fie primesti o noua oferta de munca, fie o promovare, fie largirea unui contract sau marirea salariului. Indiferent de circumstante, viata de cuplu va cunoaste o imbunatatire substantiala, caci problema banilor nu te mai apasa.

Rac

Nu mai vrei limite in relatia de cuplu si vrei sa evadezi. Cauti libertatea, spontaneitatea si cu putina rabdare si discutii sincere si deschise cu partenerul de cuplu le poti obtine. Nu trebuie neaparat sa te desparti de cineva ca sa ai ceea ce vrei.

Leu

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada.

Fecioara

Te bucuri de multa energie in aceasta perioada si accepti cu placere si entuziasm toate provocarile care iti apa in cale. Atitudinea pozitiva de care dai dovada te face sa reusesti tot ce iti propui. Schimbari majore au loc si in dormitorul conjugal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole recomandate

Comments